SİGORTA SEKTÖRÜNÜN GÜVEN VEREN İSMİ: SİGORTACEP

Diyarbakır’ın en köklü sigorta firmalarından SigortaCep, oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunmaya devam ediyor.

20:51:40 | 2021-01-02

Kasko, Trafik, Konut, İşyeri, DASK, Sağlık Sigortası, Trafik Sigortası, Otomobil ve kamyonet sigorta çeşitlerini, son derece ekonomik fiyatlarla sunan SigortaCep, deneyimli kadrosuyla çok yönlü sigortacılık hizmetleri sunuyor.

 

SigortaCep Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akın, sigortacılık sektörünün her geçen gün çağın ihtiyaçlarına göre kendisini yenilediğini ve hizmet kapasitesini arttırdığına dikkati çekti.



PANDEMİ SÜRESİNDE HİÇBİR PERSONELİMİZİ İŞTEN ÇIKARMADIK

 

 Akın, bulaşıcı pandemi (COVİD-19) sürecinde, hiçbir çalışanını işten çıkarmadıklarını söyledi. Akın; "30 yıla yakın zamandan bu yana, ‘Akın Sigorta’ olarak halkımıza hizmet verdiğimiz Ünvanımızı, ‘SigortaCep’ olarak değiştirdik. Yıllardır elde ettiğimiz tecrübe ve birikimlerimiz ışığında, kurumsal kimliğimizle vatandaşlarımıza, en üst düzeyde hizmet sunuyoruz. Sektörde yaşanan tüm gelişmeleri, çağın gerektirdiği yenilikleri, şirket bünyemize kazandırarak, her zaman için daha iyiyi, güzeli ve kaliteli hizmeti hedeflemekteyiz.


Yenilikçi anlayışımızla, gerek bireysel olarak ve gerekse kurumsal olarak, şirket ve firmalara hizmet sunmaya devam etmekteyiz. Bulaşıcı pandemi dolayısıyla, şirket yönetim kurulumuzun aldığı kararla, müşterilerimizin de sağlığını riske etmeme adına, çalışmalarımızı dijital platformda, internet üzerinden sürdüreceğiz. Altyapımızı yenileyerek, dijital dünyanın sağladığı tüm olanakları, gerek web sayfamız, gerek e-mail yoluyla ve gerekse sosyal medya platformlarında, vatandaşlarımıza ulaşarak, bilgilendirici çalışmaların yanı sıra, hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bu kapsamda, tüm şirket çalışanlarımızla, profesyonel hizmet anlayışımızı, geniş bir kapsamda ve çok yönlü olarak sürdürmekteyiz" dedi.

 

ÇOK YÖNLÜ HİZMETLER, GENİŞ BİR YELPAZEDE SUNULUYOR

Akın, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Acenteliklerimizde, Ethica Sigorta, Neova Siorta, Quick Sigorta, FİBA Emeklilik gibi, hayatımızda ihtiyacını duyabileceğimiz A’dan Z’ye her türlü sigortacılık hizmetlerini, profesyonel bir hizmet anlayışıyla sunmaya devam ediyoruz. Ekonomik fiyatlar ve kredi kartına 3 ile 11 takside kadar varan ödeme olanağıyla da, oldukça kolaylık sağlıyoruz. En uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla, trafik ve kasko sigortası hizmetlerinde, yılların verdiği tecrübe ve haklı gururuyla halkımıza hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Çok yönlü sigortacılık hizmetlerimizden kısaca bahsetmek gerekirse, ‘SigortaCep’ Trafik sigortasında, Asistan yol yardımı hediye olup, Mini kasko yol yardımı, 3 gün kaza sonucu yedek araç ve cam hasarını 500 liraya kadar karşılanıyor. Aracınız için, bizden fiyat ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almadan, kasko yaptırmayın. Kişiye özel ve uygun poliçelerimizle, tüm müşterilerimize hizmet sunmaktayız.



Motorlu karayolu araçlarının hasara uğraması, yanması, çalınması durumlarda, mağduriyet yaşamamanız için, müşterilerimize anahtar teslimi hizmet veriyoruz. İşyeri sigortası ise, iş yerinizin içindeki eşyaları yangın, hırsızlık, deprem ve su baskınına kadar birçok risklere karşı koruma ve güvence altına alan çok geniş kapsamlı bir sigorta türüdür. Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında, ‘Sağlığım Tamam Sigortası’ ile Özel Hastanelerde SGK farkı ödemeden ve herhangi bir prosedür engeline takılmadan, sağlık hizmetlerinden faydalanmanızı sağlıyoruz.


‘Sağlığım Tamam Sigortası’ sahipleri, özel hastaneye gittiklerinde ayakta veya yatarak tedavilerinde hiçbir ücret ödemiyorlar. Ayrıca, SGK'lılara uygulanan hiçbir ek ücret de ödemiyorlar. Bunun yanı sıra, konut sigortamız da evinizin içindeki tüm eşyaları ve ailenizi yangın, hırsızlık, deprem ve su baskınına kadar birçok riske karşı koruma ve güvence altına alan, son derece geniş kapsamlı bir sigorta türüdür."



ÇAĞIN GEREKSİNİMLERİNE GÖRE, KENDİMİZİ YENİLİYORUZ

 

Zorunlu Deprem Sigortası ise (DASK), depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşıladığını aktaran akın; "Böylelikle herhangi bir mağduriyet yaşamamış olursunuz. Zorunlu Trafik Sigortası Teklif Formunu, evinizden çıkmadan, poliçelerinizi kolayca alabilirsiniz. Hasar durumlarında karşı tarafta oluşan maddi zararları ve bedeni zararları güvence altına alan ve karşı taraftaki hasarları ödeyen bir sigorta hizmetimizdir.




Çalışmalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, Merkez Bağlar İlçemiz Kantar kavşağı Azel plaza 1. Kat, 9 numarada bulunan adresimize bizzat gelerek, daha detaylı bilgi alabilecekleri gibi, internet ‘www.sigortacep.net’ web adresimizden veya, 0530 975 07 00, 0 532 251 95 05 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirler. Yine sosyal medya üzerinden facebook.com/sigortacep sayfamıza girerek, gerekli bilgileri temin edebilirler. E mail ‘info@sigortacep.net’, adresimize atılacak maillere, yine en kısa zamanda dönüş sağlanarak, vatandaşlarımızı bilgilendirmekteyiz" şeklinde konuştu.

 

SONUÇ ODAKLI HİZMETLER SUNMAKTAYIZ

 

Akın, konuşmasını şu sözlerle bitirdi; "Ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz müşterilerimize, sonuç odaklı hizmetler sunarken, profesyonel ekibimizle, gerekli bilgi ve enformasyonu da sağlamaktayız. Müşteri ihtiyaçlarını, müşteri hizmetleri ve yüksek müşteri ile müşterilerimizin memnuniyeti ihtiyaçlarını tespit edip, uygulamaktayız. Yenilikçi bakış açımızla, yeniliklere imza atıyor ve bunları çok kısa bir sürede gerçekleştiriyoruz.



Profesyonel çalışma anlayışımız ile, her zaman daha iyisini sunmak ve daha profesyonel olmak için çok çalışıyoruz. Yüksek teknoloji ile müşterimizin data verilerini güvence altına alıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimizin bize 7/24 ulaşabilme olanağı sağlıyoruz. Sektörde yaşanan global değişiklikleri takip ederek, kurumsal kimliğimize kazandırıyoruz. Sonuç odaklılığımız, tanımlanmış kalite ve zaman parametreleri içinde işin tamamlanmasına ilişkin sorumluluk almaktayız.



Müşterilerimizin gündelik yaşamlarında karşılaştıkları riskleri yönetip, huzur ve güven içinde hayatlarına devam etmelerini sağlamak misyonuyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza mükemmeliyetçi bir hizmet anlayışı ile fayda sağlamak, çözümlerimiz ile değer oluşturmak ve bu doğrultuda, sürdürülebilir kârlılığa ulaştırarak, mutlu müşteri ve memnuniyeti ne ulaşmak vizyonu doğrultusunda, çalışmalarımıza devam etmekteyiz."

 

Özel Haber :Yılmaz Acu




ETİKET :  

Tümü