TARİFİ İMKÂNSIZ BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ

11:25:04 | 2021-05-08

D.BAKIR- Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, duygu yüklü ifadelere yer verdi. Bir kez daha Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirten MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirterek, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Cenab-ı Allah; ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesi Gecesi’ne bizleri bir kez daha vasıl etti.

Allah'ın, sonsuz af ve mağfiretine, engin rahmetine susayan gönüllere bir lütuf olarak gelen şifa ayı Ramazanı Şerif’in son haftasındayız.

Başta İslam dünyası olmak üzere, bütün dünya insanlarının, bulaşıcı pandemi salgını dolayısıyla buruk ve bir hayli zorlu geçen günlerinin sona ererek, huzur ve esenliğin tesis edilmesine vesile olacak Kadir Gecesi'ne kavuşmayı heyecan ve iştiyakla beklemekteyiz.

Cenab-ı Hak; bütün insanlığı şirkin, her türlü zulmün ve cehaletin karanlıklarından kurtararak, İslam'ın aydınlığına eriştirmek ve manevi anlamda olgunlaştırmak için Kur'an-ı Kerim'i indirmiştir. Kur'an ile bağı güçlü olan her şeyin değerini yüceltmiş, onu okuyup anlama ve yaşama gayretinde olanın ömrüne bereket vaad etmiştir. Şanlı Kitabımız Kur'an'ın indirildiği ay, aynı zamanda on bir ayın sultanı Ramazanı Şerif, indirildiği gece de bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi olmuştur’

‘Kadir Gecesi'nin, yüce Allah'ın yeryüzüne ‘es-Selam’ ismiyle tecelli ederek onurlandırdığı, bütün mümin gönüllere huzur ve esenlik ihsan eylediği, kutlu bir gece olduğuna dikkati çeken MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, bu nedenle Kadir Gecesi'nin feyiz ve bereketi bol manevi bir fırsat anı olduğunu ve bu maneviyat çeşmesinden herkesin faydalanması gerektiğini vurguladı.

Bu mübarek gecede, tüm dualarınızın kabul olması niyazıyla, saygıdeğer halkımızın Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, Yüce Rabbim’den, başta aziz vatanımız ve İslam alemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, huzur, mutluluk ve bereket nasip eylemesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü