TAŞKIRAN:CHP’Yİ TOPA TUTTU

Cumhuriyet Partisi Halk Partisi (CHP)’ye aday adaylarının tepkisi devam ediyor.

20:16:12 | 2018-05-22

26. Dönem CHP Diyarbakır Milletvekili adayı olan bu dönem listeye giremeyen işadamı Hüseyin Taşkıran CHP’yi topa tuttu. Taşkıran, Kılıçdaroğlu’na itaben ‘Türkiye İzmir’den ibaret değildir’’ dedi.

GENEL MERKEZE TEPKİ

Geçen seçim CHP Diyarbakır’dan 2.Sıra Milletvekili adayı olan ve bu seçimde adaylığına kesin gözüyle bakılan işadamı Hüseyin Taşkıran Kılıçdaroğlu ve genel merkezi adeta topa tuttu.
Çok önemli isimlerin liste dışı kaldığını ve genel merkezin adeta intihar ettiğini vurgulayan Taşkıran ‘’ Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Herkes heyecanla neler olacağını merak ederken bu seçimle alakalı yorumlar yapılmaktadır. Birinci veya ikinci tur olayını bilemem ama tek bildiğim partimizde yaşanan hayal kırıklıkları ve bununda oylara yansımasıdır. Bunun da en büyük sebebi sözde demokrasi ve halkları savunan sayın Kılıçdaroğlu’dur. Şimdiye kadar olan bütün başarısızlıklarına rağmen hala inatla aynı yolda devam etmek istemektedir. Bunu da normal görmek lazım çünkü kendisi paraşutle bu partinin başına geldiği için mevcut Milletvekili adaylarını da paraşutla getirmek istiyor. Sayın Kılıçdaroğlu için geçen seçimde kim ön seçimlerde kazanmış ya kimim emek harcamış çalışmış olmasının hiçbir önemi yoktur’’

KILIÇDAROĞLU GÜNEYDOĞU’NUN VAR OLUŞUNDAN HABERSİZ

Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Taşkıran sözlerini şöyle sürdü; Sayın Kılıçdaroğlu’nun Doğu ve Güneydoğu’dan haberdar olup olmadığından çok merak ediyorum. Hatta Türkiye Cumhuriyetinde böyle bir bölge olduğunu bilmiyor bile olabilir. Sayın Kılıçdaroğlu sadece Ankara, İstanbul ve İzmir’in Türkiye olduğunu düşünüyor olabilir. Bunun sebebi sorulacak olursa da Güneydoğu üzerinde hiçbir politikasının olmaması. Hiçbir ziyaretinin olmaması. Sözde heyetlerle ve sözde kendi delegelerinin bağlı olduğu parti teşkşilatlarıyla atıl durumda bırakmıştır. Son olarak Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran tarihinden sonra o koltukta fazla oturacağını sanmıyorum.




ETİKET :   Cumhuriyet Partisi Halk Partisi Diyarbakır’dan 2.Sıra Milletvekili adayı olan işadamı Hüseyin Taşkıran Kılıçdaroğlu ve genel merkezi adeta topa tuttu.ediyor.

Tümü