TDH, ŞANLIURFA’DA GÖRKEMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ş.URFA/ Geçtiğimiz günlerde Türkiye Değişim partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanısıra, oldukça geniş bir kalabalık kitlenin de katılımıyla, TDP Şanlıurfa il binasının açılışı gerçekleştirilmişti.

22:14:01 | 2021-04-11

Önceki gün de, Türkiye Değişim partisi (TDP) Güneydoğu Sorumlusu ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Baran Aktay başkanlığında, Şanlıurfa Dedeman Otelde, geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı.


Sosyal mesafe kurallarına, azami oranda dikkat edilerek gerçekleştirilen yemekli toplantıya, TDP yöneticileri, parti mensupları, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
‘Şanlıurfa Gençliği Değişim Buluşması’ konulu toplantıda bir konuşma yapan Baran Aktay, şunları söyledi:


‘Senelerden bu yana, ekonomik sıkıntılar, işsizlik, yokluk ve yoksullukla mücadele eden halkımıza umut olan, halkımızın bağrından çıkmış olan Türkiye Değişim partisine gönül vermiş siz değerli yol arkadaşlarım, öncelikle hepiniz hoş geldiniz.


Yeni bir oluşumda değişimin içinde sizlerle yol almaktan son derece mutlu ve umutluyum. Öncelikli hedefimizin birlik ve beraberlik duygusu içinde, çalışmak ve gayret göstermek olduğunu belirtmek isterim. Bizim yolumuz beraberliğin kardeşliğin yoldaşlığın yoludur.


Peygamberler şehri Şanlıurfa’da geleceğe yön verecek, değişime ışık tutacak, tuttuğunu koparan, çalışmaktan, üretmekten yorulmayan taze kanlara ihtiyacımız var ve ben bu yolda sizlerin meşalemizi en önde taşıyacağına yürekten inanıyorum.


Hızla gelişen Dünya ülkelerine ayak uydurabilmemiz için değişimin bir parçası olmamız şart. Öncelikle değişime giden yolda adımlarımızı sağlam atmalıyız. Bizi her an bir adım öteye götürecek gücü kendimizden almalıyız ve buna yürekten inanmalıyız. Genç beyinler olarak çözümlerden önce sorunlarımızın farkına varmalıyız ki üreteceğimiz çözümler temelden sağlam olsun. Sorunları yerelleştirmek, şehirlerle sınırlandırmak bence şu süreçte yanlış olur. Ülkemiz genelinde genç beyinler olarak karşılaştığımız en büyük sorun eğitimde fırsat eşitsizliği ve bu nedenle erken yaşlarda solan umutlarımız. Ülkemizin bir yılı aşkın bir süredir mücadele verdiği salgında, eğitim hayatı devam eden çocuklarımızın ve gençlerimizin dijital platformlara ulaşabilme oranlarına bakıldığında güzel şehrimiz Şanlıurfa’da, hükümetin bu sınavda sınıfta kaldığını görüyoruz.



Gençlerimizin sosyal yönlerini geliştirebilecekleri alanların yetersizliği, kendilerini geliştirebilecekleri alanların üretilemeyişi kendini tanımayan kendi gücünün farkına varamayan nesillere doğru gitmektedir. Her alanda hazır olanı kullanmaya mecbur bırakıldığımızı hissediyorum.  Türkiye değişim partisi gönüllüsü genç beyinler olarak bu döngüyü kıracağımıza inanıyorum.



Sevgili kardeşim ülke gençliği olarak sorunlarımızı uzun uzadıya anlatmak yerine artık çözüme ihtiyacımız var. Bu yolun sonunun Aydınlık olacağına inanıyorum, bu yolun sonu değişim. Değişime giden yolda her zaman arkanızda değil yanınızda olmaya yemin ettik. Bu duygu ve düşünceler ışığında, hepinizi saygıyla selamlıyor sevgiyle kucaklıyorum’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü