Timur’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, İslam Âlemi olarak bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

19:24:23 | 2023-06-26

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, halkımızın ve bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutlayarak, şu görüşleri dile getirdi:


‘Her şeyden önce hep bir arada, sevgi dolu, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek diliyorum. Mübarek Kurban Bayramı, bütün halkımıza kutlu olsun.
Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli ve sağlıklı bayramlar yaşamayı nasip buyursun.


Ulvi duygularımızın bütün bedenleri kapladığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, Bayramın manevi havasından olabildiğince faydalanmaya çalışalım.
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Kurban Ayının müthiş bereketli günlerinden sonra kavuştuğumuz Mübarek Bayramı, hepimize mutluluklar ve esenlikler getirsin.
Böylesi kutsi günlerde, manevi bir hazla, varalım yüce Allah’a. Böylelikle erişelim hep beraber bayramın tadına doyumsuz güzelliklerine.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim.




ETİKET :   Elif Hanım Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur

Tümü