Yaşar Aslan Yeniden Refah’ın Diyarbakır İl Başkanı Oldu

11:44:01 | 2021-09-17

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’nda görev değişimine gidildi. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı görevine Yaşar Aslan’ı getirdi.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde uzun yıllar görev yapan ve sonrasında emekli olan Yaşar Aslan, görevi eski İl Başkanı Ali Erdem’den devir aldı. Aslan İl Başkanlığı mazbatasını Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın elinden alırken, söz konusu atama parti teşkilatlarında heyecan uyandırdı. Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, siyasete Diyarbakır’da yepyeni bir renk ve ahenk kazandıracaklarını ifade ederek, “Bizi bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımıza ve parti kurmaylarımıza teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi olarak, bütün insanlara din, dil, ırk ayrımı gözetmeden adil davranmaya; halkımızı maddi ve manevi sıkıntılardan kurtarmak için çalışmaya geldik. Her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmaya, iyinin, güzelin, faydalı olanın, adaletin, doğrunun hakim olması için çalışmaya geldik. Kaba kuvveti değil hak ve adaleti üstün tutmaya, güçlü olanın değil haklı olanın yanında olmak geldik. Kapımız herkese ardına kadar açıktır” dedi.

YAŞAR ASLAN KİMDİR?

Hacetepe Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi mezunu olan Yaşar Aslan, Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde Stajyer Müdür, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Müdür ve Başmüdür, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde Hastane Müdürü, Büyükşehir Belediyesi’nde Sağlık Daire Başkanı, Ankara Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü, Başbakanlık Özürlüler İdaresi’nde Daire Başkanı, SSK Bölge Hastanesi’nde Müdür, İl Sağlık Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yaşar Aslan şuanda Sağlık Bakanlığı bünyesinde Araştırmacı ve son olarak Dicle Üniversitesi’ned Sağlık Yönetiminden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığından emekli oldu..

Hastanelerde Yönetim Fonksiyonları ve Hastanelerde Kapasite Kullanımında Verimliliğin Arttırılması konulu akademik yayınları olan Yaşar Aslan, Uluslararası Sağlık Yönetimi Sempozyumları, Toplam Kalite Yönetimi Sistemi ile ilgili toplantılar, DPT, Sağlık İhtisas Komisyon Üyeliği, TODAİ’de düzenlenen çeşitli toplantılar ve Avrupa Birliği ile ilgili Proje Hazırlama Eğitimi toplantılarında da yer aldı.

Yaşar Aslan 08.02.1956 doğumlu ve evli ve 4 çocuk babasıdır.




ETİKET :  

Tümü