YASEMİN TİMUR: BU RAMAZAN, ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

D.BAKIR- Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, Mübarek Ramazanı Şerif dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, ‘Bir ibadet mevsimi olmasının yanısıra, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan on bir ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha kavuşmuş olmanın sevinç ve heyecanını yaşadığımızı’ belirtti.

22:42:07 | 2021-04-12

‘Ramazan ayında evlerimizde kalarak, içinde bulunduğumuz süreci atlatacağız. Bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, hem kendi hayatımız, hem de sevdiklerimizin hayatı için, gerekli özeni, azami ölçüde göstermeye devam edeceğiz’ diyen Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, şöyle devam etti:

 

‘Bu mübarek Ramazan Bayramı’nın sonunda, başta aziz milletimiz ve bütün İslam Âlemi olarak, çifte bayram yapacağız inşallah’. ‘Ramazan ayının muhabbet, şefkat ve rızıkların bol olduğu mukaddes bir ay’ olduğuna dikkati çeken Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, ‘Bu mübarek ayda yardımlaşma ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatacağız. Bulaşıcı pandeminin sona erdiği, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bayramlar yaşayacağız.

 

Özellikle bu zorlu süreçte, yediden yetmişe hepimizin, gerek bireysel anlamda, gerekse evimiz ve iş yerimizde, yaşadığımız bütün mekanlarda, azami ölçüde temizliğe hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Temas, maske ve mesafe, hayatımızın vazgeçilmez öğelerinden biri olmaya devam edecek. İlahi rahmet ve bereketin, adeta yağmur gibi yağdığı mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, başta aziz milletimiz olmak üzere, bütün dünya insanlarının sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere yeniden kavuşmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü