YASEMİN TİMUR: 1 MAYIS, HEPİMİZİN ORTAK BAYRAMIDIR

YASEMİN TİMUR: 1 MAYIS, HEPİMİZİN ORTAK BAYRAMIDIR

10:23:02 | 2022-04-30

D.BAKIR- Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, 1 Mayıs’ın başta işçi ve emekçilerimiz olmak üzere, toplumu oluşturan tüm katmanların ortak bayramı olduğuna vurgu yapan - Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, şunları söyledi:
‘Ekonomimizin zaman içinde güçlenerek günümüz seviyesine ulaşmasında en büyük paya, bu alanda çalışan işçi ve emekçilerimiz sahiptir. Ülkemizin daha kalkınmış, bayındır ve üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği yadsınamaz. Emekçi kardeşlerimizi çok önemsiyor ve takdir ediyoruz. Üretimin ana öğelerinden birisi olan emekçi kardeşlerimizin haklarının korunması noktasında, hepimize önemli görevler düşmektedir. İnsanlar, okumak, öğrenmek, üretmek, araştırmak ve geçimini temin edip hayatını kazanmak için, çaba ve emek sarf eder.
Alın teri ve emek, hepimiz için kutsaldır. Hepimizin en önemli sermayesi emeğiyle ürettikleridir. Hayatımız boyunca ürettiğimiz değerler, kuşku yok ki gururumuz, varlığımızı ortaya koyabilme gücümüz ve toplum nezdinde saygı görmemizde en önemli unsurlardın biridir. Bizler, ‘İşçinin hakkını, daha alın teri kurumadan verin’ diye buyuran Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) ümmetiyiz.
Bu sebepledir ki, emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma ve yardımlaşma kültürünü yüzyıllardır köklü büyük bir medeniyetin de mirasçılarıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, Cenabı Allah’tan, bütün emekçi ve işçi kardeşlerimize aileleriyle beraber bir ömür boyunca sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü