Yenişehir’de bıçaklı dehşet: 2 ağır yaralı

13:17:21 | 2021-07-10

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde şizofreni olduğu iddia edilen bir genç esnaflara bıçakla saldırdı. Saldırıda Yenişehir ilçesinde yıllardır esnaflık yapan Mehmet Büçge ve müşterisi İbrahim Modanlıoğlu ağır yaralandı.

Yenişehir’de daha önce tartışma yaşadıkları iddia edilen ve şizofreni olduğu iddia edilen B. isimli bir genç iddiaya göre bu sabah saatlerinde tartışma yaşadığı Nur Büfe’nin önüne gelerek işyerinde bulunan işyeri sahibi Mehmet Büçge ve içeride bulunan İbrahim Modanlıoğlu’nu ekmek bıçağı ile çeşitli yerlerinden yaraladı. Aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığılan Büçge ve Modanlıoğlu kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Büçge ve Modanlıoğlu yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakıma alınırken, 3 çocuk babası İbrahim Modanlıoğlu’nun durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda yaşam savaşı verdiği öğrenildi. Ciğerinden, kulağından ve sırtından bıçakla yaralanan Mehmet Büçge ise yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

BİR AY ÖNCE ARALARINDA TARTIŞMA YAŞANMIŞ

Yaklaşık bir ay önce B. isimli saldırganın Nur Büfe sahibi Mehmet Büçge’ye gelerek birini aramak istediği ve telefonunun aldığını arayıp gittiğini daha sonraki gün tekrar gelerek telefon numarasını istediği daha önce aradığı numarayı aramak istediğini ancak Mehmet Büçge’nin arama kayıtlarını sildiğini söylemesi üzerine tartışma yaşandığı ve yaşanan kavgayı diğer esnafların ayırdığı ve B. isimli şahsın kin güderek bugün bu saldırıyı planlayarak işlediği iddia edildi.




ETİKET :  

Tümü