Yıldız’dan Bayram Mesajı

İşadamı Yunus Yıldız, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

18:09:03 | 2021-07-20

İşadamı Yunus Yıldız, Kurban Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Kâinatların Yaratıcısı ve Alemlerin Mutlak ve Tek Hakimi Olan Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Rahmet, merhamet ve mağfiretini adeta sağanak gibi yağdırdığı böylesi ulvi günleri, bizlere bir kez daha nasip buyurdu.

 

Bu vesileyle Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi ve hoşgörü ikliminin devamlı olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun. Kurban Bayramı’nın, başta yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımız olmak üzere, hepinizin geleceğe dair umutlarının yeşermesi ve gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.

 

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) dediği gibi, ‘zorlaştırmayalım, kolaylaştıralım, nefret ettirmeyelim, müjdeleyelim. Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas hemşehrilerimiz, halkımız ve bütün İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah’tan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim’.




ETİKET :  

Tümü