YILDIZ:ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK

Diyarbakır- İş adamı Yunus Yıldız, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

21:11:22 | 2020-11-24

İş adamı Yunus Yıldız, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, şunları söyledi: ‘Adanmışlık duygusuyla çıktıkları bu kutlu yolculukta, mesai kavramı gözetmeksizin, hayatlarının sonuna kadar bizleri eğiten, bilgilendiren, yol yordam gösteren öğretmenlerimiz, gününüz kutlu ve mutlu olsun inşallah. Hayatın merkezine insanı alan, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir. Başöğretmen Atatürk’ün söylediği gibi, Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve yeni nesil Öğretmenlerin eseri olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; fedakârlık ve özveri gösteren öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz. Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin ”24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum. Başta bu uğurda canlarını vermiş tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor, halen görevde olan bütün öğretmenlerimize, Yüce Rabbim’den bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar dilerim’.




ETİKET :  

Tümü