YILDIZ: TARİFİ İMKÂNSIZ BİR MUTLULUK KAYNAĞI

D.BAKIR- Umut Ciğercisi İşletmecisi Mahmut Yıldız, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

20:40:54 | 2020-10-28

Mesajında, bütün insanlık Aleminin Mevlid Kandili’ni kutlayan Mahmut Yıldız, şu görüşleri dile getirdi: ‘Rahmet ve şefkat peygamberi, Server-i Enbiyamız, Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) kâinatı şereflendirdiği bir geceye daha kavuşmak, Cenab-ı Allah’ın, bizlere bahşettiği nice lütuflardan biridir. Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutlu geceleri en iyi şekilde değerlendirmek için, günahlarımıza samimi olarak tövbe ve istiğfar ederek, idrak ettiğimiz bu mukaddes geceyi, belki de hayatımızın son fırsatı olarak değerlendirip, nedamette bulunalım.

 

Ümmet-i Muhammed olmanın şuurunu bir kez daha tazeleyerek, geleceğe umutla bakalım. Her fırsatta, kelamullah’a olan aşk, sevgi, saygı, muhabbet ve sonsuz bağlılık duygularımızı her dem taze tutalım ve her geçen gün, daha da kuvvetlendirelim. İman kardeşliğine dair Cenab-ı Allah’ın bütün buyruklarını yerine getirelim ki, bu gecenin feyzi, rahmeti ve bereketinden fazlasıyla istifade edelim. Küs ve dargın olanlar unutmasınlar ki, bu görüp görebileceğimiz son kandil olabilir. Bu nedenle hiç vakit kaybetmeden, gönüller alınmalı, kederli yüzler güldürülmeli, kırgın kalpler Muhammedi güller hediye edilerek kazanılmalıdır. Yakın veya uzak bütün akrabalarımızı, dostlarımızı, arkadaşlarımızı arayarak vefa ve kadirşinaslığın gereklerini yerine getirelim. Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Veladet Kandili’nin ülkemiz başta olmak üzere, acılar yaşayan, İslam Âlemi ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü