Zaman’dan Mübarek Regaip Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman, yayınladığı mesajda, halkımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ni kutladı.

19:28:37 | 2024-01-11

‘Kudreti sonsuz olan Yüceler Yücesi Allah’ım, bizleri hak yoldan, doğruluktan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Herkese hayırlı ve bereketli nice Kandil dileklerimizi iletiyorum’ şeklinde duygularını dile getiren Ferman Zaman , şöyle devam etti:
‘Sıla-i Rahim yaptığımız, çocuklar ve ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimizin sevindirildiği, yetim, öksüz ve hastaların ziyaret edildiği, kısaca İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde dipdiri ve son derece canlı olarak yaşandığı bu Mukaddes günlere ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.


Cenab-ı Allah'a; sorumluluklarımızın bilinciyle, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutlu günlerde, secdelerde, Kur’an tilavetlerinde, dualar ve şükürlerde buluşacağız hep beraber.
Bu Kudsi gecede, genciyle-yaşlısıyla, erkeğiyle-bayanıyla, hastasıyla-sağlıklısıyla, kısacası bütün herkes ellerimizi açacak ve Yüce Yaradanımız’dan aflarımızı, beratımızı dileneceğiz.
Günahlarımızdan arınmak, tövbe istiğfar etmek için belki de bir daha elimize geçmeyecek manevi bir ganimet olan bu geceyi en iyi şekilde değerlendireceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli vatandaşlarımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Regaib Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin bütün insanlık âlemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman

Tümü