Zarife Hanım Pastaneleri’nden ihtiyaç sahiplerine tatlı bir ikram

Diyarbakır’da tatlı sektöründe yeni faaliyelerine başlayan Zarife Hanım Pastaneleri Ramazan ayında tatlı girmeyen ev kalmasın sloganıyla ürettiği tatlıları 1 kilogramlık paketler halinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ikram etti.

23:48:09 | 2022-04-25

Tatlı sektörüne adını altın harflerle yazdırmayı başaran Zarife Hanım Pastaneleri Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Zarife Hanım Pastaneleri  işletme sahibi Yetkilisi

 

 

talimatıyla  ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere içerisinde fıstıklı baklava, cevizli kadayıf, cevizli sargı burma bulunan birer kiloluk tatlılar Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu tarafından kapı kapı dolaşılarak teslim edildi.


KENDİ İMALATHANELERİNDE HAZIRLADILAR

Ramazan ayında Diyarbakır’da tatlı girmeyen ev kalmasın diye böyle bir proje başlattıklarını dile getiren Zarife Hanım Pastaneleri  sahipleri adına konuşan Recep Korkut, “Şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşların çokluğunu biliyoruz. Her eve tatlı girmediğini de çok iyi bilenlerdeniz bu sebeple Diyarbakır’da tatlı girmeyen ev kalmasın sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere kendi imalathanemizde özenle hazırladığımız

i


içerisinde fıstıklı baklava, cevizli kadayıf, cevizli sargı burma bulunan birer kiloluk tatlıları kapı kapı dağıtılmak üzere hazırladık. Bu konuda Dermanbaba Lakaplı Hayırsever Yılmaz Acu’dan destek istedik. Saolsun kendisi de bizi kırmayarak aralarında yetim, fakir, dul ve hastaların da bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı” dedi.

SOĞUK BAKLAVIMIZI TATMAYA BEKLİYORUZ

İnsan sağlığının kendileri için öncelikli olduğunu da sözlerine ekleyen İşletme sahibi adına konuşan Recep bey, “İmalatımızda özenle hazırladığımız tatlılarımızda kesinlikle katkı maddesi kullanmıyoruz. Tüm çeşitlerimiz, doğal ve taze ürünlerden oluşmaktadır. İnsan sağlığı bizler için önceliklidir. Tatlılarımızda, glikoz, tatlandırıcı ve kimyasal bir malzeme kullanmıyoruz. Son derece temiz ve hijyenik ortamda, tamamen doğal ürünlerden hazırlanan kendine has soğuk baklava lezzetimizi tatması için konuklarımızı Medya Mahallesi Mastfroş Caddesi Kayalar Elysium sitesi 24/AD Kayapınar Diyarbakır adresimize bekliyoruz” diye konuştu.

DERMANBABA KAPI KAPI DOLAŞARAK DAĞITTI

Tatlıları önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına götürüp teslim ettiklerini belirten Dermanbaba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu ise, Zarife Hanım Pastaneleri  işletme sahibi

 

beni arayarak böyle bir teklifte bulundu bende memnuniyetle kabul ettim. Motorsikletimle Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerimizde bulunan fakir, yetim yaşlı, hasta olan ailelere önceden hazırlanmış tatlıları götürüp hayır dualarını aldık. Zarife Hanım Pastaneleri  işletme sahibine bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Yardımlarımız esnasında hiç kimseyi rencide etmeden ailelerin kapılarını çalıp tatlılarını verdik hayır dualarını aldık” diye konuştu.

Tatlı ikramında bulunulan vatandaşlardan Niyazi Balta mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu mübarek günlerde kapımızı kimse çalmaz ancak Dermanbaba bizleri yalnız bırakmıyor her defasında gelip hal hatırımızı soruyor. Bu kezde tatlı ikramında bulunmak için gelmiş. Allah ondan ve tatlıları hazırlayıp kapımıza kadar yollayan  Zarife Hanım Pastaneleri  işletme sahibi Yetkilisinden  Allah  razı olsun. 2 yıldan bu yana evimize tatlı girmemişti sayelerinde tatlı yiyeceğiz” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü