Bağcılar Mahallesi'nden Muhtar Adayı Necmettin Sönmez Halka Seslendi

Diyarbakır’ın Bağcılar Mahallesi'nde yaşayan ve muhtarlık için adaylığını koyan Necmettin Sönmez, bölge halkına seslenerek mahallede çözülmesi gereken sorunlara dikkat çekti. 1989 doğumlu, evli ve dört çocuk babası olan Sönmez, mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları gidermek, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmek amacıyla muhtarlık için aday olduğunu belirtti.

12:26:51 | 2024-01-11

Sönmez, yıllardır bölge ile kurduğu iletişim ve deneyimini kullanarak mahalle halkına hizmet etmeyi hedeflediğini dile getirdi. Adaylık sürecinde, mahallenin en büyük sorunlarından biri olan ulaşım, sağlık ve aydınlatma gibi konularda çözümler üretmek adına UKOME kararı, Dicle Eptaş Elektrik Dağıtım Şirketi ve İl Sağlık Müdürü ile işbirliği yapmayı planladığını ifade etti.


Sağlık alanında çalışan bir profesyonel olarak, mahalle sakinlerine her zaman destek olacağını belirten Sönmez, muhtar olduğu takdirde işçilerden memurlara, engellilerden yaşlılara, emeklilerden gençlere kadar her kesimin yanında olacağına dair söz verdi.


Necmettin Sönmez, "Halkıma söz veriyorum, mahallemizde hiçbir sorun kalmayacak. Ulaşım, sağlık, aydınlatma gibi sorunları birlikte çözeceğiz. İşçimizin, memurumuzun, engellimizin, yaşlımızın ve emeklimizin yanında olacağım. En güzel mahalle bizim mahalle olacak" dedi.

 




ETİKET :   Necmettin Sönmez

Tümü