Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir Ekovitrin'e konuştu

Daha önce iki dönem belediye başkanlığını yaptığı Bakırköy’e 28 yıl sonra tekrar aday olan Ali Talip Özdemir, projelerini Ekovitrin Yayın Kurulu Üyesi Bilal Koçak'a anlattı.

16:06:08 | 2024-02-23

Uzun yıllardır CHP'li belediye başkanı tarafından yönetilen Bakırköy halkı, Cumhur İttifakı'nın aday olarak gösterdiği eski Çevre Bakanı ve iki dönem Bakırköy Belediye Başkanlığı yapmış olan Ali Talip Özdemir'i heyecanla karşıladı.

image14

Ekovitrin Yayın Kurulu Üyesi Bilal Koçak'ın sorularını yanıtlayan Ali Talip Özdemir, aradan geçen yıllar içerisinde Bakırköy'ün virena bir ilçeye döndüğünü vurgulayarak, hazırlanan projelerle seçimlerden galip çıkacaklarını ve Bakırköy'ü İstanbul'un parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi. 

image13

Ali Talip Özdemir ile gerçektleştirilen bu özel röportaj, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesinde bulunan stüdyolarda gerçekleştirildi. Ekovitrin Medya Grubu Başkanı Kamuran Abacıoğlu ve Ekovitrin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şeref Özata, Ali Talip Özdemir ile sohbet etti ve kendisine başarılar diledi. 

2001f89e-11e1-4b95-bb7c-449551d1c389




ETİKET :  

Tümü