Barış Akbaba’dan Tuğgeneral Büyükbaş’a nezaket ziyareti

Diyarbakırlı siyasetçi Barış Akbaba, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Daire Başkanı Tuğgeneral İbrahim Büyükbaş’ı makamında ziyaret etti.

17:57:36 | 2023-01-28

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Diyarbakırlı siyasetçi Barış Akbaba nezaket ziyaretleri kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Daire Başkanı Tuğgeneral  İbrahim Büyükbaş’a ziyarette bulundu.

 

Kendisini makamında ağırlayan Tuğgeneral İbrahim Büyükbaş’a teşekkür ettiğini belirten Akbaba, “Ankara’da çok kıymetli Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Daire Başkanı Tuğgeneral sayın İbrahim Büyükbaş paşamızı ziyaret ettik.



Nazik kabulleri için kendisine çok teşekkür ederim. Sayın Paşam çok kıymetlidir. Allah devletimizin eksikliğini vermesin böylesi güzel komutanlarımızın yardımcısı olsun her zaman kıymetli paşam dualarımdadır. Güler yüzlü mütevazi yardımsever bir önemli değerdir. Bana ayırdığı kıymetli zamanından dolayı kendisine minnettarım, böylesi güzel değerler daha güzel makamlara gelsin inşallah” diye konuştu.

 

Sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.




ETİKET :  

Tümü