BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİKCE DEVAMLI OLUR

Diyarbakır’ın köklü Eğitim kurumlarından İskenderpaşa İlköğretim Okulu’nda, ‘Kitap Okuma Yarışması’nın birincilerine, düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

04:53:23 | 2019-06-15

Merkez Sur İlçemizde bulunan ve İlimizin saygın ve güzide okullarından İskenderpaşa İlköğretim Okulu’nun geleneksel hale getirdiği ‘Kitap Okuma Yarışması’nın birincilerine, bisiklet hediye edildi. 




 Düzenlenen törene Sur İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak, Okul Müdürü Mustafa Bozkuş, Okulun idareci ve Eğitmenleri, öğrenciler, veliler, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.  




ETKİNLİKLER, YIL BOYUNCA ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜ 

Ödül töreni öncesinde kısa bir sunum yapan Okul Müdürü Mustafa Bozkuş, böylesi bir etkinliği daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: ‘Büyük ilgi gören ve yoğun bir katılımın yaşandığı ‘Kitap Okuma Yarışması’nın yanısıra, Eğitim yılı boyunca, bir çok defalar farklı içerikli etkinlikler düzenledik.




Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi koşullarda yetiştirerek, hayata hazırlamak şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, geldiğimiz nokta bütün Eğitmen ve İdareci arkadaşlarımı mutlu etmekte.  





 
HEM KARNE ALDILAR, HEM DE ÖDÜLLERİNİ 

 Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vurguladığı gibi, ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir’. Bizler de bu hedef doğrultusunda, çocuklarımıza yönelik, sanat ve kültürel içerikli etkinlikler, programlar ve yarışmalar düzenledik. İlçemizin adeta parlayan bir yıldızı konumunda olan Eğitim yuvamızda, 





bütün arkadaşlarımla beraber, mesai kavramı gözetmeksizin çok yönlü çalışmalarımıza, Eğitim yılı boyunca devam ettik. Çocuklarımızın başarı çıtasını olabildiğince yukarıya çıkarabilmek için, okulumuz ve mahallemiz genelinde yaptığımız bir dizi etkinliklerde, büyük başarı elde ettik.  



2018- 2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca öğrencilerimize düzenli olarak fon müziği eşliğinde kitap okuttuk. Yıl sonunda yaptığımız sınavlarda ise, dereceye giren çocuklarımıza bisiklet hediye ettik. Bunun yanısıra, sanatsal ve sportif etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimizi de madalya ile ödüllendirdik. Bu vesileyle, yıl içinde yapmış olduğumuz bütün aktivitelerimizin birincilerine madalya sunumu ve Karne dağıtım törenimize katılarak bizleri onurlandıran İlçemiz Kaymakamı sayın Abdullah Çifti, İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Eyüp Uçak' a, tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve Eğitmenlerimiz adına teşekkür eder, saygılar sunarım’. 

 




ETİKET :  

Tümü