Başkan Avşar: Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz

11:07:31 | 2021-10-24

TFF 2. Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Diyarbekirspor Adıyaman Futbol Kulübü’nü sahasında 2-1 yenerek kente 3 puan ile dönmeyi başardı. Diyarbekirspor kulübü 2 Başkanı ve Basın sözcüsü Veysi Avşar, gelecek haftalardaki Afyonspor ve Etimesgut karşılaşmalarından da galibiyetle ayrılıp seriye devam etmek istediklerini belirtti.

“ANTALYASPOR İLE TÜRKİYE KUPASINDA KARŞILAŞACAĞIZ”

Geçen hafta Niğde Belediyespor’u kendi saha ve seyircileri önünde yenerek 3 puan aldıklarını bu moral ile Adıyaman FK karşılaşmasına çıktıklarını belirten Diyarbekirspor kulübü 2 Başkanı ve Basın sözcüsü Veysi Avşar, “Diyarbekirspor olarak karlı bir haftayı geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta Niğde Belediyespor’u kendi saha ve seyircimiz önünde yenerek 3 puan almayı başardık. Bu moral ile zorlu Adıyaman FK deplasmanına gittik onları da 2-1 yenerek galibiyet serisi yakaladık. Hafta içi  deplasmanda Antalyaspor ile Türkiye kupası müsabakamız var hafta sonu ise kendi evimizde Afyonspor’u konuk edeceğiz. Bu maçlarında kazanıp galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Futbolcularının Adıyaman FK karşısında etkili bir futbol oynadıklarını dile getiren Başkan Avşar, “Bu hafta Adıyaman FK karşısında etkili bir futbol oynayarak güzel bi galibiyet aldık çok pozisyona girdik maçı daha farklı bitire bilirdik olmadı önemli olan üç puan almaktı ve üç puanı aldık ve çok sevinçliyiz öncelikle tüm teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz oynanan güzel futbol adına. İki hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağımız Afyonspor ve Etimesgut ile galibiyet serimize devam etmek istiyoruz bu uzun maratonda tüm Diyarbakır halkını ve Tüm Diyarbekirspor’a gönül vermiş taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü