BBP Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Tekbaran getirildi

09:56:27 | 2021-10-28

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Tekbaran’ın getirildiği bildirildi.
BBP İl Başkanlığına getirilen Mehmet Tekbaran yaptığı açıklamada, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin tensip ve takdirleriyle Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. 20 Ekim 2021 itibariyle il başkanlığı mazbatamı alarak görevime başlamış bulunmaktayım. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda şahsımı ve dava arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun” dedi.
"İNSANLIĞA HİZMET İÇİN HİZMET EDECEĞİZ"
Görevi boyunca sürekli Diyarbakır ve vatandaşlar için çalışacaklarını belirten Başkan Tekbaran, "Görevimiz boyunca, Devletimizin ve milletimizin yolunda yorulmadan, büyük bir çalışma azmi ve gayreti içerisinde olacağız ve hayırlı işlere imza atarak şehrimiz ve vatandaşlarımız için çalışacağız. Milletimize,vatanımıza ve şehrimize hizmet etmek şiarıyla aldığım bu görevde Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Dini dili ırkı ne olursa olsun hiç kimseyi ötekileştirmeden siyasi görüşü düşüncesi ne olursa olsun kapımız her kese açıktır.Allah kısmet ederse esnaf ve ev gezileri mahalle köy ilçelerimizi her tarafı gezip partimiz hakkında çalışmalarımızı anlatacağız üye toplayacağız el birliği ile Çiftçimizin esnafımızın,memurumuzun,sağlıkçılarımızın ,emekçimizin ,yaşlımızın emeklimizin gençlerimizin, mazlumumuzun fakir fukaramızın her zaman yanında olup sesi olacağız insanlığa hizmet için hizmet edeceğiz" diye konuştu.
"KADINA ŞİDDETİ KINIYORUZ"
Kadına şiddet konusunda da hassas bir parti olduklarını ve kadına şiddeti kınadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tekbaran, "Kadına şiddeti kınıyoruz bacılarımızın kadınlarımızı kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız dürüst siyaset yapacağız" dedi.
"DİYARBAKIRIMIZIN KANAYAN YARALARINA MERHEM OLACAĞIZ"
Diyarbakır'ın kanayan yaralarına merhem olacaklarını söyleyen Başkan Tekbaran, "Allahın izni ile bu görevi bana layık gören değerli Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi ve Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye sonsuz teşekkür ederim her zaman genel başkanımızın yanında olacağız. Diyarbakırımızın kanayan yaralarına inşallah merhem olmaya çalışacağız. Diyarbakırımızı insanlık şehridir evliyalar esahabeler şehridir bu güzelim ilimize hizmet etmek boyumuzun borcudur herkesimi davet ediyoruz partimize ve bir çay kahve içmeye sorunların çözüm adresi büyük birlik partis olacaktır inşallah devraldığımız bayrağı çok daha yukarılara taşımak, birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü