BER VE İZGİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

BER VE İZGİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

15:05:54 | 2022-09-07

D.BAKIR/ Adana’nın tanınan ve sevilen ailelerinden Nasır Ber ile, Diyarbakır Dicle ilçemizin tanınan ailelerinden İzgi ailesi, dün gece hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadı.

Ber ailesinin yakışıklı oğlu damat Alican Ber ve İzgi ailesinin biricik kızı gelin Özge İzgi, hayatlarının en anlamlı imzasını atarak, dünya evine girdiler.

Altındağ flora garden dinlenme tesisleri kır düğün salonunda yapılan muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutlu gününe, sanat, spor, iş ve siyaset dünyasının tanınan simalarının yanısıra, kanaat önderleri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileri, da şahitlik etti.

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN TÖRENİ YAŞANDI

Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğüne katılan davetliler, müzik ve eğlenceye doyarken, söylenen parçalara da zaman zaman eşlik ettiler.

Genç çiftin hayatlarını birleştirdiği bu anlamlı gecede, nikah şahitliğini Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) MKYK üyesi Suna Kepoğlu, iş adamı Hacı Çelebi Şahin ve Mehmet Efe yaptılar.

ÜNLÜ SANATÇILAR, BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİNİ SESLENDİRDİ

Gelin ve damadın adeta dolar yağmurunu tutulduğu gecede, ülkemizin tanınmış ve sevilen sanatçıları, en güzel eserlerini seslendirdiler. Sanatçılar gece boyunca seslendirdiği parçalarla geceye renk katarken, müzik ziyafetine tanık olan davetliler Kürtçe ve Türkçe parçalara zaman zaman eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Davetlilerin gelin damadı Türk Lirası ve Dolar yağmuruna düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Bu arada damat ve gelinin arkadaşları da düğüne katılarak, arkadaşlarının bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluk ve heyecanını yaşadılar. Sık sık sahneye çıkan damat ve gelinin arkadaşları, söylenen parçalara da eşlik ettiler.

Bu arada palyaço, bando takımının yanı sıra, Arbane ekibinin de katıldığı düğün töreni, bir hayli eğlenceli geçti.

Birçok çelenk gönderilen düğün töreninde, konuklara, örnek bir ev sahipliği sergilenen düğün törenine katılan bazı davetliler, mutluluk gözyaşları döktüler.

Düğüne gelen misafirleri kapıda ağırlayan damadın babası Nasır Ber ve Diyarbakır'ın tanınmış simalarından damadın eniştesi Tolga Yılmaz düğüne gelen misafirleri, kapıda karşılayarak, masalarına kadar eşlik ettiler. Düğün sonrasında ise davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdiler. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen aileler, davetlilerden tam not aldılar. Gece sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın babası Nasır Ber, bir teşekkür konuşması yaptı.

Diyarbakır’da Adana kebapçısı olan Nasır Ber, ‘Diyarbakır’ın yanı sıra Bölgemiz ve ülkemizin dört bir yanından birçok ilinden düğünümüze katılan dostlarımız, yakınlarımız ve tüm akrabalarımıza teşekkür ediyoruz’ diyerek, mutluluğunu dile getirdiler.

‘Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimize böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’ diyen Nasır Ber, şöyle devam etti:

‘Allah; razı olsun, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri siyasiler, esnaflar, dernek başkanları, avukatlar, doktorlar, sanatçılar iş adamları ile, Diyarbakır dışından gelen bütün konuklarımız, bu mutlu ve anlamlı gecemizde bizimle birlikte oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz’.

Davetliler, hayatlarını birleştiren, damat Alican Ber ve gelin Özge İzgi çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Hayatlarının en anlamlı imzasını atan mutlu çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilerken, ‘darısı bütün bekârlarımızın başına inşallah’ diyerek, dua ettiler.

Gelin ve damat kır düğün salonundan ayrılırken düzenlenen havai fişek gösterisi ise, görülmeye değerdi.

Ber ve İzgi ailelerini kutluyor, hayatlarını birleştiren damat Alican Ber ve gelin Özge İzgi’ye, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü