BOZKUŞ’DAN MÜBAREK REGAİB KANDİL MESAJI

BOZKUŞ’DAN MÜBAREK REGAİB KANDİL MESAJI

10:40:14 | 2022-02-03

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Mehmet Bozkuş, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’nin, başta halkımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünyaya hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz eden Başkan Bozkuş, şunları söyledi:
‘Müslüman Âleminin günahlardan arınma ve bütün Rahmani güzellikleri dilemesine vesile olacak olan, harika bir zaman dilimine, yeniden kavuşmuş bulunmaktayız. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da huşuyla, Kandilimizi idrak edeceğiz. İbadetlerle kutlayarak, ihya olacağımız mübarek Regaib Kandili’nin, faziletlerinden azami ölçüde istifade etmek amacıyla, camilere akın edeceğiz. Selamlaşacağız, selamı yayacağız. Kucaklaşacağız, sarılacağız. Her yaptığımız secdemizde, seccadelerimizi ıslatacağız göz yaşlarımızla.
Ama her zamankinden daha bir samimi ve daha bir huzurla. İçimiz kıpır, kıpır bu gece. Huşu içinde titreyen ağaç yaprakları, gökyüzündeki bulutlar, dağlar, ovalar, uçsuz bucaksız okyanuslar, gökyüzündeki bütün gezegen ve yıldızlar, yani canlı ve cansız bütün varlıklar, Cenab-ı Allah’ı zikrederken, yaratılmışların en şereflisi olan biz insanlar ve Müslümanlar, ayrı bir haz ve maneviyatla yöneleceğiz, yüce Rabbimiz’e.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’yı (S.A.V.) salavatlarla anacak, sanki yanımızdaymış gibi, mutlu ve heyecanlı olacağız.




ETİKET :  

Tümü