BUGÜN, DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

BUGÜN, DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

12:56:28 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
Bir kez daha Kadir Gecesi’ne kavuşmanın hazzı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
Af ve mağfiret olanaklarını zirveye taşıyan, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, pek çok hayır ve hasenatın yapıldığı 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’in sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.
Yüce Rabbimiz’in ‘Bin Aydan Daha Hayırlı Olduğunu’ Buyurduğu, Mukaddes Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmamızın sevinç ve mutluluğunu hep beraber yaşamaktayız.
Tarifsiz bir heyecan ve tatlı bir telaş yaşamaktayız. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu Müstesna ve Muazzez Gece’nin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimizdir.
Bu vesileyle Rahmet ve mağfiret dolu Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyor, başta aziz milletimiz ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, bütün dünya insanlarının yaşadığımız zorlu süreçten kurtulmasını, Yüce Rabbim’dan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü