BÜTÜN KÂİNAT, NURA GARKOLDU

BÜTÜN KÂİNAT, NURA GARKOLDU

10:47:24 | 2022-04-27

D.BAKIR-Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdür Aydın Ak, bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Aydın Ak, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle dolu, böylesi ulvi bir geceye daha bizleri kavuşturdu. 27 Nisan Çarşamba Akşamı idrak edeceğimiz Kadir Gecesi’nin mahiyetini, kapsayıcılığını ve anlamını anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
Bu Mukaddes Gece, tarifi olanaksız güzellikleri beraberinde getirdiği gibi, Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı bir gecedir.
Ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesi Gecesinde kılacağımız namazlar, okuyacağımız dualar, yapacağımız zikir ve ibadetlere, Yüce Rabbimiz’in büyük sevapları vardır.
Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V.) Kadir Gecesi bol bol dualar ederdi. Bizlere de bu geceyi olabildiğince değerlendirmemiz gerektiğini buyurdu.
Bu vesileyle, rahmet, merhamet ve mağfireti sonsuz olan, Yüce Rabbim’in bizlere bahşettiği sayısız lütuflardan biri olan Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde değerlendirelim.
Ellerimizin dualara uzandığı, sinelerimizin dostluklara açıldığı bu mübarek gecede, tüm dualarınızın kabul olması niyazıyla, bütün halkımızın Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, başarı ve esenlikler dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.




ETİKET :  

Tümü