Çanakkale Şehitlerini unutmadılar

Çanakkale Şehitlerini unutmadılar

12:03:00 | 2022-03-19

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı dolayısıyla kurum personelleri arasında futbol karşılaşması düzenledi. Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri düzenlenen karşılaşma öncesi 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun yazılı pankart açarak şehitleri andı.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı dolayısıyla düzenlenen karşılaşmaya Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, Spor Şube Müdürü Baki Karabulut, Okul Sporları Şube Müdürü Metin Öcal ve kurum personelleri katıldı.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle kurum personelleri arasında böyle bir karşılaşma düzenlediklerini belirten Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, "Aziz Milletimizin onbinlerce şehit vererek elde ettiği zaferin simgesi olan Çanakkale Zaferi’nin yıldönümündeyiz. Çanakkale Zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir. Milletimizin bu şan ve şeref günü aynı zamanda Şehitler Günü olarak idrak edilmektedir.
Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emanetinizi daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’inci yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve tazimle anıyorum” dedi.




ETİKET :  

Tümü