Diyarbakır Final Eğitim Kurumlarından Eğitime destek

10:22:37 | 2021-09-24

Diyarbakır Final Eğitim Kurumları eğitime desteğine devam ediyor. Önceki yıllarda da değişik destek faaliyetleri gerçekleştiren kurum, bu kez Kayapınar ilçesi Serapgüzeli Cengiz Topel İlk ve Ortaokuluna kütüphane yaparak okul öğrencilerine armağan etti.

Kütüphanenin mobilyasından içindeki kitaplara kadar her aşamasını titizlikle sürdüren Final Eğitim Kurumları 23 Eylül 2021 Perşembe günü yapılan törenle kütüphaneyi okul müdürlüğüne teslim etti.

Törene Kayapınar Kaymakamı Ünal KOÇ, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK, şube Müdürleri, kitap desteği sunan 3N Kırtasiye, Timaş Yayınları, Emek Kırtasiye yöneticileri ve köy sakinleri ile öğrenciler katıldılar.

Törene bir grup Final Okulları öğrencisi de katıldı.Törende konuşan Kaymakam Ünal Koç, “Bugün bu okulun en güzel biriminin açılışını yapıyoruz. Okumak gibi değerli bir eyleme destek sunan herkese teşekkür ederim. Bu güzel mekânın oluşmasında katkıları olan Final Eğitim Kurumları kurucusu Sayın Şahin Otu’ya da özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun” dedi.Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ise, “Bu kütüphanenin açılması ve bir köy okulunda bunun yapılmış olması beni ayrıca sevindirdi. Desteklerinden dolayı Final ailesine teşekkür ederim” diye konuştu.

Diyarbakır Final Eğitim Kurumları Kurucusu Şahin Otu da,  “Eğitimde fırsat eşitliğinin yakalanması adına yapılacak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan yöneticilere teşekkür ediyorum. Kütüphane okulumuza, öğrencilerimize hayırlı olsun.’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Okul müdürü Rıza Koç da, “Bugün, okulumuz için çok güzel bir gün. Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz kütüphanemize kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederiz.’’ dedi.Kütüphanenin açılışının ardından Kaymakam Ünal Koç ve beraberindekiler okulda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenleri dinledi. Öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye etti. Çocukların ve öğretmenlerin sevinci gözlerinden okunuyordu.




ETİKET :  

Tümü