EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİM ASENA İLE YENİDEN CANLANDI

10:50:15 | 2021-10-20

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olan Öğretim üyesi Doç. Dr.  Muhammet Asena'nın yeniden göreve başlamasıyla işlevsel hale gelen hastane, yeniden canlanmaya başlayarak vatandaşların olumlu tepkisini almaya başladı. Başhekim Asena'nın yokluğunda birçok doktorun hastaneden ayrıldığı ve yine birçok branş doktorlarının yönetim boşluğu ve huzursuz olması nedeniyle özel hastanelere geçtiği öğrenilirken, Başhekim Asena'nın yeniden göreve başlaması ve idari anlamda yapmış olduğu birtakım değişiklik, hastane işleyişine de olumlu yansıdı.




MUHAMMED BEYBUR'U EKİBİNE DAHİL ETTİ


Hastane için bir çok yeni proje hazırlayan Başhekim Asena, ekibine de yeni kanlar dahil ederek vatandaşlar için en iyi hizmeti vermenin yollarını arıyor. Daha önce ki yıllarda çeşitli hastanelerde yöneticilik yapan, disiplinli bir yönetici olarak bilinen ve kapısı herkese açık olan Muhammed Beybur'u yeni ekibine dahil edip, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve getirmesi ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.




7/24 SAHA ÇALIŞMASI YAPIYORLAR

Yenilenen ekibiyle hastanede 7/24 saha çalışması yapan Başhekim Asena ve ekibi, rutin bir şekilde her gece acil girişi, poliklinik girişi, sürüntü alanı önü, idare girişini sabunlu sularla yıkatıp, dezenfekte ettirdikleri, bunun yanında yine her pazar günü Belediye ile koordineli bir şekilde Belediye araçları ile hastane çevresini yıkatıyorlar.



Bunun yanı sıra yine hastane Başhekim Asena'nın ikili ilişkileri neticesinde daha önce ki 8 aylık görev süresi boyunca Belediye kaynakları kullanılarak Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine, 6 milyon TL hibe desteği sağlanmış ve birçok yatırım gerçekleşmiştir.



HASTANE CAMİSİ VE ÇEVRESİNE DE EL ATTI

Yeni dönemde Başhekim Doç. Dr. Muhammet Asena tarafından yine ikili ilişkiler ile kurumlararası diyalog neticesinde hastanenin yan tarafında bulunan camiye 2.200 m2 yeni halı temini yapılmış, bununla birlikte yine hastane arazisine çocuk kreşi, hasta yakınlarının konaklaması için refakatçi yeri, çocuk parkının yenilenmesi ve hastane girişinin yeniden dizayn edilmesi için gerek belediye ve gerekse de il valiliği nezdinde çalışmaları ve projeleri, son sürat devam ettiği belirtiliyor.



Başhekim Asena'nın ve kalite destek Müdür Yardımcısı Beybur'un çalışkan tavırları, gayretleri ve disiplinli yönleri tüm kamuoyu tarafından bilinmekle birlikte, takdirle karşılanmaktadır. Bu ikili inanıyoruz ki Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne vatandaşa hizmet noktasında, çok şeyler katacaktır.
Geçen haftalarda Kamu Hastaneleri denetim ekibi tarafından da geçmiş denetim ile kıyaslanan hastanede, temizliğin takdire şayan olduğu, güvenliğin daha sıkı ve özverili çalıştığı öğrenildi.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü