‘EN DERİN DUYGULARIMIZLA, 1 MAYIS’I KARŞILIYORUZ’

‘EN DERİN DUYGULARIMIZLA, 1 MAYIS’I KARŞILIYORUZ’

10:28:01 | 2022-04-30

D.BAKIR/ Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, ülkemiz ve bütün dünya Emekçilerinin bayramını kutladı.
‘İşçisiyle, işvereniyle, memuru, esnafı, köylüsü, erkeği, kadını, genci yaşlısı, kısacası toplumu oluşturan bütün unsurlar, emek ve alın terinin bayramını kutlamaktadır’ diyen Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, şöyle devam etti:
‘Dolayısıyla, hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bu bütün ise, mübarek vatan topraklarımızdır. Bizler büyük Türkiye ailesinin birer ferdiyiz. Nereli olursak olalım, hangi sektörde faaliyet gösterirsek gösterelim, büyük ve güçlü Türkiye şiarı etrafında birleşmeliyiz ki, bizi bize düşürmek isteyenler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hüsrana uğrasınlar.
Dünyada güzel olan her şey, uzun ve sürekli harcanan emekler neticesinde ortaya çıkıyor. İşçilerimizin şevkle çalışmalarının sonucunda inanıyorum ki hem İlimiz ve hem de ülkemiz daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizi ve emekçilerimizi, bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’dür. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanmaya adayan hemşerilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Emekçi ve İşçi kardeşlerimin 1 Mayıs alın teri ve Emek Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyor, bütün günlerimizin böylesine bayram tadında sağlıklı ve huzurlu geçmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü