GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI’ RENKLİ VE GÜZEL GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

D.BAKIR/ Diyarbakır’da 2007 yılından itibaren Eğitici-Öğretici çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren Elif Hanım Özel Eğitim Merkezi ile, yoğun talep üzerine 2015 yılından itibaren hizmete sunduğu ikinci Şubesi olan Yasemin Hanım Özel Eğitim Merkezinde, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, sportif etkinlikler de yıl boyunca devam ediyor.

14:14:15 | 2022-07-04

Çocuklara, konusunda uzman Eğitmen kadrosuyla, senelerden bu yana çok yönlü Eğitim-Öğretim hizmetleri sunmaya devam eden, Diyarbakır'da sektörünün köklü ve öncü Eğitim kurumlarından Elif Hanım ve Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kurumlarının, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Futbol Turnuvasında, büyük çekişme ve heyecan yaşandı.



Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da organize edilen turnuvada, birbirinden güzel maçlar yaşanırken, futbolculara madalya verildi. Zevkli geçen müsabakaları izlerken, öğrencilerin yanı sıra, öğretmenler ve velilerin de bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.



Açıklamalarda bulunan Elif Hanım Yasemin Hanım Özel Eğitim Merkezi Müdürü Yasemin Timur, kurumsal olarak yaptıkları Eğitim ve Öğretim çalışmalarının yanısıra, sportif ve kültürel etkinliklere de yer verdiklerini belirterek, şunları söyledi: ‘Hizmet startını verdiğimiz ilk günden bu yana, öğrencilerimizin Eğitim-Öğretimleri konularında, mesai kavramı gözetmeksizin, tüm Eğitmen kadromuz ve diğer personellerimizle beraber özel bir çaba ve gayret gösterdik.



Eğitim-Öğretim alanındaki başarılarımızın yanı sıra, öğrencilerimizin sağlığına yönelik çalışmaları da periyodik olarak gerçekleştirerek, bu konuda, son derece hassas bir duruş sergiledik. Bu kapsamda, öğrencilerimizin daha fazla sportif etkinliklere katılabilmeleri noktasında, futbol turnuvalarını geleneksel hale getirdik. Bunun yanı sıra, önümüzdeki yıllarda, basketbol, voleybol gibi birçok farklı spor dalında turnuvalar düzenlemeyi hedefliyoruz.




Hem öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilmek, hem de sporun faydalarından azami ölçüde yararlanmak amacıyla düzenlediğimiz bu tür organizasyonları, daha geniş bir perspektifte gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.



Önümüzdeki süreçte, bu tür sportif etkinlikleri, daha geniş bir tabana yayarak, sporun birçok branşlarında, böylesi turnuvalar ve müsabakalar düzenleyeceğiz.




Sporun çok yönlü kazanımlarından yararlanabilmek, personellerimizi stresli ve yorucu ortamdan uzaklaştırma noktasında, bu yönlü etkinliklerimiz devam edecek. Kuşku yok ki, eklem esnekliğinin koruyup gelişmesine yardımcı olmakla beraber, vücutta biriken enerjiyi kinetiğe dönüştürebilmeyi sağlayan sportif faaliyetler, motor becerilerimizin gelişmesinde de en önemli faktörlerden birisidir. Birçok faydaları olan sportif faaliyetler, hem hoşça vakit geçirebilme, hem de çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlaması bakımından, bir hayli önemlidir.





Bu noktada, bizler de Eğitim kurumu olarak, öğrencilerimizin muhtelif spor dallarında hem yeteneklerini sergileyebilme ve stres atma, hem de kendilerini geliştirebilme adına, bu tür sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Güzel ve renkli bir turnuva oldu. Emeği geçen tüm Eğitmen kadromuza ve oldukça kalabalık bir katılım gerçekleştiren velilerimize teşekkür ediyoruz’.




HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü