HALKIMIZIN KANDİLİNİ, EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

HALKIMIZIN KANDİLİNİ, EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

10:43:01 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı, bir kez daha Mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
‘Bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve heyecanını milletçe yaşıyoruz’ diyen Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
Rahmet denizlerinin adeta şaha kalktığı, On Bir Ayın sultanı Ramazanı Şerif’in bereketine, bereket katan Kadir Gecesi, Rahmani müjdeler ile bin aydan daha hayırlı bir gece olduğu buyrulmuştur. Tadına doyum olmayan, manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşarak taçlanmakta ve bizleri Bayram’a ulaştıran manevi bir bağ böylelikle tamamlanmaktadır’.
Sinelerimizin dostluklara açıldığı bu mübarek gecede, başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemiden, tüm insanlık âleminin kurtulması için, Yüce Rabbimiz’e dualarda buluşalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, bütün dünya insanlarına sağlık, huzur ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü