KADINLAR GÜNÜ VOLEYBOL KARŞILAŞMASI DÜZENLENDİ

KADINLAR GÜNÜ VOLEYBOL KARŞILAŞMASI DÜZENLENDİ

18:58:12 | 2022-03-09

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri arasında voleybol karşılaşması düzenlendi.


Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Şehit Polis Halit Gürsel Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve antrenörler ile beden eğitimi öğretmenlerinin karşılaştığı voleybol maçına ilgi hayli büyüktü. Karşılaşma boyunca saha içinde olduğu kadar tribünlerde de renkli görüntüler oluştu. Kadınlar file önünde ter dökerken, eşleri, çocukları ve davetliler tribünlerde profesyonel lig maçlarını aratmayan tezahüratlarla onlara destek verdiler. Büyük bir çekişmeye sahne olan voleybol karşılaşmasını Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, Spor Şube Müdürü Baki Karabulut, Okul Sporları Şube Müdürü Metin Öcal, antrenörler ve sporcular izledi.


Karşılaşma sonrası davetliler ve sporculara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına karanfil dağıtan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Aile ve toplumsal yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olan kadınların istediği bir ayrıcalık değil, sadece insan olmanın gerekliliğidir. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.




ETİKET :  

Tümü