KARAKUŞ:HEPİMİZ MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

D.BAKIR/ Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Şeyhmus Karakuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm halkımızın Bayramı’nı kutladı.

19:20:10 | 2022-08-29

Tarihi bir zaferin 100. Yılına ulaşmanın haklı mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirten, Şeyhmus Karakuş, duygularını şöyle dile getirdi:
’30 Ağustos Zafer Bayramı, hepimiz için şanlı bir an, tüm dünya tarihi için ise bir kilometre taşıdır.


Kurtuluş Savaşı'nın milletimizin cansiperane gayretleriyle zaferle sonuçlanmasıyla kurduğumuz Cumhuriyet, dedelerimizden aldığımız ve torunlarımıza miras bırakacağımız, kutlu bir emanetin adıdır.
Bugün, tarih sahnesinde var olduğu günden beri bağımsızlığı ile tüm dünyaya örnek olmuş, mazisi kahramanlıklarla dolu Milletimiz ve kahraman ordumuzun, kutsal vatan topraklarımızı istilaya ve milletimizi tarih sahnesinden silmeye kalkışan düşmana karşı tüm imkânsızlıklara rağmen gösterdiği asil mücadelenin 100. Yıldönümünü, gururla kutlamaktayız.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlık dehası ile ordu-millet bütünlüğü içinde kazanılan bu büyük zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz temellerini oluşturmuştur. Kutlu zaferler üzerinde hızla yükselen Türkiye Cumhuriyeti, esaretin karanlığında kalan pek çok millete de örnek olmuştur.


Peygamber ocağı olarak da adlandırdığımız Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları, zaferlerle dolu tarihimiz boyunca olduğu gibi, bugün de, vazife uğruna “ölürsem şehit, kalırsam gazi” İnancıyla görev yapmaya devam etmektedir.
Büyük Zafer’in yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferin elde edilmesinde olduğu kadar, kazanımlarının korunması için verilen mücadelelerde de hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizi, rahmet anıyoruz’.




ETİKET :   Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Şeyhmus Karakuş Şeyhmus Karakuş

Tümü