KAVAL’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Hurdacılar, Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Odalar Başkanı Şeyhmus Kaval, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tarihimize şanlı sayfalarından biri olan Zafer Bayramımızın, 101. Yılına ulaşmanın, haklı gurur ve onurunu, ulus olarak hep beraber idrak etmekteyiz’ dedi.

08:21:38 | 2023-08-30

‘Umut ediyorum ki, gelecek nesillerimiz milli mücadeleyi ve büyük zaferi, bu şuur ile hakiki manada anlarlarsa, coğrafyamız üzerindeki emperyalist emeller hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir" diyen, Başkan Şeyhmus Kaval,duygularını şöyle ifade etti:


‘Esarete boyun eğmeyen milletimiz, tarihi bir zafer mevkiine ulaşmıştır. 30 Ağustos 1922'de tarihi haklarımız, taarruz ruhuyla savunulmuş, Anadolu'nun işgali, şehitlerimizin kanlarıyla, savuşturulmuştur. Pencere demirlerinden kamaların, demiryolu raylarından süngülerin, emek emek kağnılarla cepheye taşınan silahların, adeta bağımsızlığı müjdelemiş ve karanlığı yırtarcasına, tüm dünyaya haykırmıştır.


Akıl, sabır, strateji, kapsamlı hazırlık dönemi ve sarsılmaz bir İman ile kazanılan 30 Ağustos, insanlık tarihinde örnek teşkil edecek, müstesna bir konuma sahiptir.
Bu duygu ve düşünceler ışığında, İstiklal Mücadelesini, 30 Ağustos zaferiyle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı, rahmetle anıyoruz’.




ETİKET :   Hurdacılar Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Odalar Başkanı Şeyhmus Kaval Şeyhmus Kaval

Tümü