KAYAPINAR İLÇESİ ORTAÖĞRETİM OKULLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI

KAYAPINAR İLÇESİ ORTAÖĞRETİM OKULLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI

11:43:38 | 2022-04-09

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullar Arası Münazara Yarışmaları düzenlendi.

 Kayapınar İlçesi’nde bulunan liseler arasında gerçekleşen yarışma yoğun katılım ile yapıldı.

21 Mart 2022 günü başlayan yarışmalar 8 Nisan 2022 Cuma günü yoğun katılımlı final ile sonlandırıldı. Finalde Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Ahmedi Hani Anadolu Lisesi düşüncelerini heyecanın ve enerjinin yüksek olduğu ortamda savundular.

Finalde ipi göğüsleyen gençlerimiz Adnan Menderes Lisesi öğrencileri oldu. Kaybedenin olmadığı yarışmalara katılım gösteren tüm öğrencilere katılım sertifikası ve çeşitli hediyeler verildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve emeği geçen öğretmen, öğrenciler ve tüm paydaşlara teşekkür eden Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Av. Aydın AK “Hakikat zıt fikirlerin çatışmasından doğar. Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğün münazara yarışmaları ile gençleri araştırma ve incelemeye yönelttiği gibi girişimcilik becerilerini ortaya çıkarma ve bunu başarı ile sürdürme, antitezler ve mantık yürütme,yeni durum ve ortamlara uyabilmelerine katkı adına çok değerli bulduğunu” söyledi.




ETİKET :  

Tümü