MANEVİ DUYGULARIMIZIN ZİRVEYE ÇIKTIĞI BİR GECE

MANEVİ DUYGULARIMIZIN ZİRVEYE ÇIKTIĞI BİR GECE

09:19:11 | 2022-04-27

D.BAKIR/ İş adamı Yunus Yıldız, ‘Bolluk ve bereket pınarlarının coşkulu bir şekilde aktığı, manevi hazzın milletimizi sarıp sarmaladığı, aynı zamanda yardımlaşmanın ve dayanışmanın eşsiz lezzetine varıldığı bir Mübarek Ramazan ayını daha ibadetlerle geçirmenin huzuru ve Kadir Gecesi’ne ulaşmanın da mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız’ dedi.
Bu gece idrak edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınlayan İş adamı Yunus Yıldız, hissiyatını şöyle dile getirdi:
‘Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Şehri Ramazan’ın içinde dualarla, niyazlarla karşıladığımız Kadir Gecesi hepimiz açısından vazgeçilmez önem ve değer taşımaktadır.
Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim, bu kutlu Gece’de inmeye başlamış ve yeryüzü böylelikle, Rahmani nimetler, fırsatlar ve nura kavuşmuştur.
Bu düşüncelerle aziz milletimiz ve İslam Âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyorum.
Başta vatanımız olmak üzere, İslam Dünyası bütün insanlık âleminin, zorlu koşullardan kurtularak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere yeniden kavuşmasını, her türlü bulaşıcı hastalıklar ve savaşlardan uzak bir şekilde yaşamalarını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü