MOBİSAD İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISINDA SEKTÖRÜN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

10:41:47 | 2021-10-19

DİYARBAKIR - Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD) Türkiye İl Temsilcileri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MOBİSAD Diyarbakır İl Temsilcisi Abdurrahman Atlı, "MOBİSAD İl Temsilcileri olarak, sektörümüze katkı sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD), Yönetim Kurulu toplantısının ardından, Türkiye İl Temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi. Intouch, Soultech ve Ttec’in ana sponsor olarak desteklediği toplantının gündeminde, MOBİSAD İl Temsilcileri’nin sorumlulukları, yapılan çalışmalar ve sektörel sorunlar gündeme taşındı.
Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD), Yönetim Kurulu toplantısının ardından, Türkiye İl Temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi.Türkiye’nin ekonomi alanındaki en önemli akademisyenlerindenProf. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, mobil iletişim sektörünün öne çıkan konuları, sorunlar ve yapılması gerekenler ele alındı.
MOBİSAD Genel Başkanı Mustafa Kemal Turnacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarda, taksit kısıtlaması, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’ndan doğan mağduriyetler, İl Temsilcileri’nin sorumlulukları, sektörün ülke ekonomisine katkısı ve yeni yol haritası ile gelecek dönem faaliyetler masaya yatırıldı.
ATLI: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMİYORUZ
Sektörün sorunlarının çözümü için yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getiren MOBİSAD Diyarbakır İl TemsilcisiAbdurrahman ATLI, “Türkiye’nin köklü STK’larından biri olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyor, sektörümüzde oluşan sorunların çözüme kavuşması için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Bilinçli ve gelişime açık yapımız ile ülkemize,sektörümüze ve vatandaşlarımıza katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
"MOBİL İLETİŞİM SEKTÖRÜNDEKİ SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"
Son yıllarda, sektör olarak pek çok gelişme yaşadıklarını da belirten Atlı, “MOBİSAD olarak, son dönemde gündeme gelen konuların sonuçlandırılması için yoğun bir çaba sarf ettik. Sektörümüzün gelişimine katkı sunmanın yanı sıra, her zaman ülkemize daha fazla katma değer sağlamak için çalışmalarımızı yürüttük. Yönetim Kurulumuz, Komisyonlarımız ve Türkiye İl Temsilcilerimiz ile sektörümüzü ileriye taşıyacak önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.”




ETİKET :  

Tümü