Ocak’dan Mübarek Ramazan Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

11:45:32 | 2024-04-10

Mesajında, ‘Dostluk, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Mehmet Raşit Ocak , duygularını şöyle dile getirdi:
‘Evvela, bütün halkımıza ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.


Adaletin terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ve niyazlarımızı ulaştırarak, ağ ve mağfiret niyaz edeceğiz.
Bu doğrultuda, halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gün ve gecelerin, bütün insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’.




ETİKET :   Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak Mehmet Raşit Ocak Ocak dan Mübarek Ramazan Bayramı Mesajı

Tümü