ÖMRE BEDEL BİR GECEYE DAHA KAVUŞMUŞ BULUNUYORUZ

ÖMRE BEDEL BİR GECEYE DAHA KAVUŞMUŞ BULUNUYORUZ

00:04:36 | 2022-04-27

D.BAKIR- Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, Kadir Gecesi’nin sonsuz hikmetlerle dolu olduğuna dikkati çeken Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin şunları söyledi:
‘Gecesi ayrı gündüzü ayrı faziletli olan Kadir Gecesi’ni 19 Mayıs Salı Akşamı idrak edeceğiz. Kuşkusuz, bu Mukaddes Gece, tarifi kelimelerle olanaksız güzellikleri de beraberinde getirmektedir.
Rahmet, merhameti ve mağfireti sonsuz Yüce Rabbim’in bizlere bahşettiği lütuflardan biri olan Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde değerlendirelim.
Ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesi, Cenab-ı Allah’ın, bizlere sınırsız ikramlarda bulunduğu, hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı, kutlu bir zaman dilimidir.
Yüce Rabbimiz’e dualarımız, niyazlarımızla yönelelim. Dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemiden hepimizi kurtarması için yalvaralım. Ebediyete intikal etmişlerimizi ahmetle anıp, hastalarımızı arayarak, Kandil Gecelerini kutlayalım.
Tıpkı iki Cihanın Peygamberi Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in yaptığı gibi, bu Mukaddes Kadir Gecesi, İbadetlerimiz, Zikirlerimiz, Tesbihatlarımızla Sabah Ezanına kadar ulaşsın.
Cenabı Rabbim’den; bu müstesna gece hürmetine, başta aziz vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün inananlara rahmet, merhamet ve mağfiret niyaz ediyor, yaşadığımız bir hayli sıkıntılı ve zorlu sürecin sona ererek, yeniden sağlıklı, mutlu ve esenlikler dolu günlere kavuşmamızı niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü