RAUF DİJİTAL PLATFORMU YENİDEN SALLADI

RAUF DİJİTAL PLATFORMU YENİDEN SALLADI

11:57:31 | 2021-12-25

Kısa zamanda Türkçe pop ve slow şarkı piyasasının önde gelen isimlerinden biri olmayı başaran Rauf, son zamanlarda çıkardığı teklilerine bir yenisini daha ekledi.
Son olarak ‘Yaz geldi’, ‘Hevesim kaçtı’, ‘Hain’ ve 'Mum Gibi' parçalarını dinlediğimiz Rauf, bugün sözlerinde ve prodüktörlüğünde slow ve pop şarkı piyasasının bir başka ismi Poyraz'ın eşlik ettiği yeni şarkısı Duymasan Bile şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu.
Rauf, netd müzik etiketi ile yayınlanan 'Duymasan Bile' adlı single çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sundu. Kısa bir süre içerisinde pop ve slow müziğin sevilen seslerinden biri haline gelen Rauf yeni şarkısı Duymasan Bile'yi kliplendirdi. YouTube'da netd müzik tarafından müzikseverle buluşan klibi 1 gün içinde binlerce kişi tarafından izlendi. Söz ve müziği Ayaz ve Poyraz'a ait olan, masteringi Venus88 tarafından yapılan, Rauf ve Poyraz'ın kendine has yorumları ile seslendirdiği “Duymasan Bile” isimli çalışmanın klibinin yönetmenliğini ise Sadık Hazırcı üstlendi.
Rauf ve Poyraz'ın seslendirdiği ve keyifle tanık olduğumuz bu yeni dönem şarkılarından Duymasan Bile'yi dinlemek isterseniz:
https://www.youtube.com/watch?v=FydTzs79Xdg




ETİKET :  

Tümü