Sağlık Müdürlüğü’nden doktor müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin bünyesine Çocuk Nöroloji, Kardiyoloji, Hemotoloji ve Onkoloji uzmanı kadrosu atadı. İl Sağlık Müdürlüğü’nün görülen eksiğin bildirilmesi üzerine açılan mecburi hizmet kadrosu çerçevesinde Diyarbakır ve bölgedeki hastalar için büyük ihtiyaç olan 4 uzman doktor 30 Aralık’ta göreve başlaması bekleniyor.

23:49:53 | 2019-12-20

Bölgeye sağlık hizmeti veren Diyarbakır’daki sağlık kurumlarında büyük ihtiyaç olan branşlar nihayet atanıyor. Sağlık İl Müdürlüğü’nün talebi üzerine Sağlık Bakanlığı’nca, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak sağlık hizmeti veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde Çocuk Nöroloji, Çocuk Kardiyoloji, Hemotolji ve Onkoloji uzmanları kadrosu açıldı.

30 ARALIK’TA ATAMALARI YAPILACAK

Açılan mecburi hizmet kadrosu çerçevesinde Diyarbakır ve Bölgedeki hastalar için büyük ihtiyaç olan Çocuk Nöroloji, Çocuk Kardiyoloji, Hemotolji ve Onkoloji uzmanları 30 Aralık’ta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde göreve başlayacak.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi




ETİKET :  

Tümü