Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu, Yılın en başarılı eğitim kadrosu ödülünü aldı

Diyarbakır’da eğitime yönelik başarılı çalışmalarıyla taktir kazanan Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu, Meya Ajans tarafından Diyarbakır’da dördüncüsü düzenlenen Altın Toprak ödülünü aldı.

13:28:18 | 2023-01-28

Yılın en başarılı eğitim kadrosu kategorisinde ödüle layık görülen Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü Serhat Yıldırım, “Alanında En iyi öğretmen kadrosuyla,  bilimsel, beyin temelli öğrenme teknikleriyle, sıra dışı ve bilimsel rehberlik hizmetleriyle öğrencilerinin başarısına, başarı katmakla beraber, zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sunmaktayız” dedi.

Meya ajans tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Altın Toprak Ödülleri” gecesi düzenlendi. Farklı alanlarda ödüller sahiplerini bulurken,Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu Yılın en başarılı eğitim kadrosu ödülüne layık görüldü.

Diyarbakır’da 4 yıldır düzenlenen Altın Toprak 2022 ödülleri sahiplerini buldu. Bir otelde düzenlenen yemekli ödül gecesi galasına toplam 43 kategoride, iş dünyasından isimler, eğlence, sanat ve hizmet sektöründen firma temsilcilerine ödülleri verildi. Ünlü sunucular Afrikalı Ali ve Serpil Uzuncavdar’ın sunduğu ödül töreni keman ve balerin kız gösterisi ile başlayıp halay ve davul şovlarla devam etti.

 

 

4.’sü düzenlenen “Altın Toprak Ödülleri” gecesinde Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu Yılın en iyi Eğitim Kadrosu seçildi. Altın Toprak Ödül Plaketi almanın gururunu yaşayan Seçkin Kadro Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü Serhat Yıldırım, “Altın Toprak Ödülü’ne” layık görülmelerinden dolayı mutluluk yaşadıklarının altını çizerek, “2016 Nisan ayında Diyarbakır’da kurduğumuz Eğitim Kurumuz, şuan Diyarbakır’da 2, Batman ve Tatvan’da yüzlerce öğrenciyi yarınlara hazırlıyor.



Eğitim kurumları olarak amacımız Türkiye’de eğitimde öncü olmaktır. Beklentilerimiz yetiştirdiğimiz öğrencilerin güzel başarılara imza atması aynı zamanda ücretsiz olarak okuttuğumuz maddi gücü yetersiz çalışkan öğrencileri de iyi okulları kazanmalarına sebebiyet vererek, onlarında ilerde öğrenci okutmasını sağlıyoruz. Alanında En iyi öğretmen kadrosuyla,  bilimsel, beyin temelli öğrenme teknikleriyle, sıra dışı ve bilimsel rehberlik hizmetleriyle öğrencilerinin başarısına, başarı katmakla beraber, zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sunmaktayız” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü