SEVEN:MUKADDES GÜNLERİ, MANEVİ DUYGULARLA KARŞILIYORUZ

SEVEN:MUKADDES GÜNLERİ, MANEVİ DUYGULARLA KARŞILIYORUZ

10:28:47 | 2022-02-03

D.BAKIR/ Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yayınladığı kutlama mesajında, duygu yüklü ifadeler kullandı.
‘Cenâb-ı Allah; mekânlar içinde mukaddes mekânlar, zamanlar içinde mukaddes zamanlar yaratmıştır. Mübarek Üç Aylar ve sinesinde bulunan Kandil geceleri de, bu önemli zamanlardan biridir.
Kutlu Dinimiz İslam’da, özel bir yeri olan bu mübarek zamanların ihyası, Yücelerin En Yücesi Rabb'imize karşı kulluk vazifelerimizi yapabilme hususunda kendimizi bir muhasebeye çekme fırsatı ve görevlerimizi yeniden hatırlatma imkânı bulmamız noktasında büyük bir öneme haizdir’ diyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır Şube Müdürü Erdal Seven, şöyle devam etti:
‘Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül ise yeni bir baharın habercisi olduğu gibi, kuşkusuz böylesi Mübarek Kandil geceleri de yeni rahmetlerin habercisidir. Bu vesileyle rahmet ve mağfiret dolu olan, bu kutlu zamanları en iyi şekilde değerlendirmek, hepimiz için elzemdir.
Sema kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin yedi gün yirmi dört saat boyunca yağdığı böylesi anlamlı gün ve gecelerde, kâinata düşen damlaların bizleri, sırılsıklam etmesi, hepimizin ortak dileği ve niyazıdır.
Ellerimizin dualara uzandığı, sinelerimizin dostluklara açıldığı, gözlerimizin huzur ve esenlik aradığı bu mübarek zaman dilimlerinde, tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle, kadirşinas halkımız ve bütün İslam Alemi’nin Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ni en içten hissiyatımla kutluyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, kutlu Üç Aylar ve Kandil gecelerinin, başta aziz vatanımız olmak üzere bütün insanlık aleminin içinde bulunduğu zorlu koşullar ve bulaşıcı salgın hastalıkların bitmesine vesile olması, aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımıza ve bütün Müslüman kardeşlerimize, hayatları boyunca, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü