SUR BAYAN FUTSAL TAKIMI, TARİH YAZDI

ANKARA/Her geçen gün büyüyen ve gelişen Diyarbakır’da, özellikle son yıllarda, kültür, sanat ve sportif müsabakalarda ardı ardına yaşanan başarılar, vatandaşları bir hayli mutlu ediyor.

21:48:17 | 2019-11-24

Diyarbakır’ı sevindiren en son gelişme, Sur İlçe Bayan Futsal Takımı’nın, başkent Ankara’da katıldığı turnuvada elde ettiği başarı oldu.

SUR'UN ÖĞRETMENLERİ TÜRKIYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR


Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Öğretmenler Kupası müsabakalarında Sur Bayan Futsal Takımı bölge birincisi olup, ilimizi temsilen başkent Ankara’da yapılan müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olarak, bölgeyi sevince boğan başarı elde ettiler. Türkiye Öğretmenler Kupası müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olan Sur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bayan Futsal Takımının başarısı, İlimiz ve Bölgemiz genelinde sevinçle karşılandı. Sur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bayan Futsal takımı, önceki gün yapılan müsabakalarda Bölge birincisi olarak Diyarbakır’ı temsilen Ankara’da yapılan yarışmada da Türkiye üçüncüsü oldu. Sur Bayan Futsal Takımı ödülünü, Beştepe Kampüsü Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Ödül Töreni’nde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un elinden aldı.
Aldıkları ödül ile tarihi bir başarıya imza atan Futsal takımının sevinci görülmeye değerdi.



ELELÇİ: BU GURUR DİYARBAKIR'IN

Sur Bayan Futsal Takımı Teknik Direktörü Ömer Elelçi, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Türkiye Öğretmenler Kupası mücadelelerine hazırlanırken, son derece yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandık. Yılmadan, yorulmadan, Azim ve gayret ve mücadeleyle kazanacağımıza inanarak çalıştık, çabaladık. Bu çalışmalarımızı yaparken, İlimiz Valiliği, İlçemiz Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, bizlere büyük destek sağladılar.




İlk etapta Diyarbakır İl Birincisi olduktan sonra, Bölgemizde yapılan müsabakalarda birinciliği elde ettik. Akabinde İlimiz ve Bölgemizi temsil etmek üzere, Türkiye finallerine katıldık. Türkiye Finallerinde yapılan müsabakalarda üçüncülüğü elde ettik. Kupamızı sayın Milli Eğitim Bakanımızın elinden almak, bizim için ayrıca bir gurur kaynağı oldu. Bu başarıda emeği geçen herkese en kalbi duygularımızla teşekkür eder, saygılar sunarız. Aldığımız bu kupa, bütün Diyarbakır’ındır.




ETİKET :  

Tümü