TAŞKENT VE DEMİRKUTLU AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

D.BAKIR/ Taşkent ve Demirkutlu Aileleri, dün gece hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadılar.

10:30:29 | 2022-09-26

Bela Garden Kır Düğün Salonu yapılan bu mutlu gecede, Demirkutlu ailesinin biricik kızı Ayşenur Demirkutlu ile, Taşkent ailesinin evladı Mühendis Mustafa Çağrı Taşkent, dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirerek, evliliğe ilk adımlarını attılar.

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ve İlçe Yönetiminin yanı sıra, Ak parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş, Ak parti Sur İlçe Belediyesi Encümeni Adil Aydın, Bağlar Belediyesi  İlçe Encümeni Güzel Kızoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Çetinkaya, 3. Aile Mahkemesi Hâkimi Bahar Ateşcan düğüne katıldılar.



Bunun yanı sıra, Sıcak Yürekler Derneği Başkanı İş kadını Zekiye Allah verdi, Kelebek Çocukları Dernek Başkanı, Şenay Çalışır , Misiad Diyarbakir  İl Başkani Fırat Özmen,  Misiad Diyarbakir  İl Başkan yardımcısı Zeki Çınar,Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Afad İl Müdür Yardımcısı Necat UĞUR tam kadro düğünde yerlerini aldılar.

Ayrıca, Eker ve Bayhan Aileleri, Bağlar Belediyesi personelleri, Sağlık camiasının bileşenleri, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Personelleri ,Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Mahsun Aslan, TÜGVA Bağlar İlçe Başkanı Muhammed Durmaz, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanı Atilla Kaymaz, ASKF Başkanı Remzi Dayan, Bağlar İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Yiğit,


BEM BİR SEN Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur, İş adamı Kenan Çakırcı, Dr. Seher Çakıcı, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Yunus Yıldız, MHP Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ataç, İş adamı Özcan Çelikten, Diyarbakır Barosu Avukatı  Erdem Gencan, bu mutlu gecenin tanıklarından oldular.

Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine, oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, her iki ailenin dost ve akrabaları, damat ve gelinin arkadaşları, sevenleri, Bölgemizin kanaat önderlerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu ile, Diyarbakır’ın tanınmış simaları düğünde bir araya geldi.




Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı ve adeta rüya gibi geçen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğüne katılan misafirler, hayatlarını birleştiren genç çiftin bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.

DÜNÜRLER, ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİLER

Bu arada, Bağlar Belediyesi Evlendirme Müdürü Handan  Taşkent damadın annesi ile Gelinin babası Mehmet Demirkutlu, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler.

Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Handan Taşkent ve Mehmet Demirkutlu, gecenin sonunda yine konuklarını kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.

 

Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.


DÜĞÜN BAHÇESİ, ADETA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Gönderilen çelenk ve çiçeklerle düğün salonu adeta çiçek bahçesine dönerken, düğüne katılamayanlar ise, kutlama mesajı göndererek ve telgraf çekerek, hayatlarını birleştiren genç çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düğünde görev yapan müzik ekibi de, son derece başarılı bir performans sergiledi. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan ve düğüne renk katan sanatçılara, konuklar da yerlerinden eşlik ederken, gelin ve damadın karşılıklı oynamaları, uzun süre alkışlandı

Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla, davetliler, adeta müziğe ve eğlenceye doydular. Davetliler de söylenen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Bu arada müzik ekibinin gelin ve damada havada uçuşan dolarları toplamakta adeta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.



Havai fişekler ise, geceye ayrı bir renk kattı. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi. Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi.

DÜNÜRLER, TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTILAR

Rüya gibi geçen düğün sonrası, damadın annesi Handen Taşkent ile gelinin babası Mehmet Demirkutlu, davetlilere teşekkür ettiler.

Handan Taşkent, adeta rüya gibi geçen düğün töreni sonrası, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak, davetimize icabet eden tüm dost, akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri,





kanat önderleri, kıymetli siyasiler, Esnaf Birliklerimizin Temsilcileri, Dernek başkanlarımız, doktorlar ve sağlık sektörünün bileşenleri, iş Adamları, Emniyet Teşkilatımızın mensupları, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bütün akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimiz, kıymetli zamanlarını bize ayırarak davetimize icabet ettiğiniz için çok sağ olun.

Allah; hepinizden razı olsun. Darısı tüm çocuklarımızın başına, sağ olun, bizleri mutlu ettiniz.

Rabbim; bütün gençlerimize böyle mutlu günler yaşamayı ve bir ömür boyunca mutlu ve sağlıklı bir hayatı nasip eylesin inşallah’.

HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :  

Tümü