TFF YÖNETİM KURULU ANKARA’DA TOPLANIYOR

D.BAKIR- Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Turan İlgin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi’nin gelecek hafta Ankara’da toplanacağını belirtti.

01:09:29 | 2020-05-04

Açıklamasında, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile, Federasyon Kurullarının yöneticilerinin, gelecek hafta içinde başkent Ankara’da toplanacağını belirten Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin, şunları söyledi:
 
ÖNEMLİ KARARLAN ALINABİLİR
 
‘Dünyada etkili olan ve yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği koronavirüs bulaşıcı pandemi (KOVİD 199 dolayısıyla, ülkemizde Süper Lig başta olmak üzere, bütün branşlarda müsabakalar önce seyirsiz oynatılmış, daha sonra da Gençlik ve Spor Bakanlığımız aldığı kararla durdurulmuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak olan geniş katılımlı toplantıdan çıkacak sonuca göre hareket edeceğiz. TFF Başkanımız Nihat Özdemir, senelerdir futbol dünyamızın içinde olup, sorunlarımızı ve çözüm yollarını iyi bilmektedir. 5 Mayıs Salı günü Başkent Ankara’da alacakları karara göre, İkinci Lig, 3. Lig ve Alt Liglerde mücadele edecek kulüplerin durumu netleşecek.
 
Tabii ki TFF’nin vereceği karara göre hareket edeceğiz. Seyirsiz maçların oynanması elbette ki hepimizi çok üzüyor. Ancak esas olan insan hayatıdır ve ne bir sporcumuz, yöneticimiz veya taraftarımızın bulaşıcı hastalığa yakalanmaması için alınacak bu karara hepimiz saygı duyarız. Yüce Rabbim’den diliyor ve temenni ediyoruz ki, bulaşıcı hastalık tehlikesi ortadan kalktıktan sonra, başta ülkemiz olmak üzere, bütün dünyada kulüpler ve camialar yine taraftarlarıyla buluşarak, eski muhteşem günlerimize geri dönecek ve sporun tüm branşlarında müsabakalara start vereceğiz’.
 




ETİKET :  

Tümü