YENİDEN REFAH PARTİSİ, HAFTALIK YÜRÜTME TOPLANTISI

D.BAKIR- Genel Başkanlığını merhum başbakan, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, haftalık Yürütme Kurulu Toplantısını, geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

13:35:44 | 2021-10-30

 

İl binasında gerçekleşen Haftalık Yürütme Kurulu toplantısına, il başkanı Yaşar Aslan, başkan yardımcıları, Yürütme kurulu üyeleri, partinin muhtelif organlarına mensup yönetici ve üyeler katıldı.

Açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, şunları söyledi:

SORUNLAR ÇÖZÜLMEK BİR YANA, GİDEREK KRONİKLEŞİYOR

İl Teşkilatı olarak, her hafta düzenlediğimiz Yürütme Kurulu toplantılarımızın yanısıra, istişarelerimiz, vatandaş ve esnaf ziyaretlerimize sık sık devam ediyoruz.

Bilindiği üzere, ülkemiz son derece zorlu bir süreçten geçiyor. Başta ekonomi, işsizlik ve enflasyon olmak üzere, dış politika, Eğitim ve Sağlık alanında yaşadığımız devasa sorunlar, çözüm bulmak bir yana, her geçen yıl daha da artmakta ve giderek kronik bir hal almaktadır.

‘Sıfır sorun’ vaadiyle iktidar gelen Adalet ve Kalkınma partisi hükümeti, dış politikada sergilediği son derece başarısız ve tutarsız politikalarıyla ‘sıfır komşu’ durumuna gelmişlerdir.

 

Yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımız ve gençlerimiz, muhtelif basın yayın organlarında ‘Gelecekle İlgili Neler Düşünüyorsunuz?’ minvalinde sorulan sorulara, gençlerimizin kahır ekseriyeti, son derece karamsar olduklarını ve ülkemizin gidişatından dolayı endişeli olduklarını belirtmektedirler.

 

Sorunlara çözüm üretmesi gereken siyasi kadrolar ise, geçici pansuman tedbirlerle günü kurtarmaya çalışmakta, bu durum da kuşkusuz telafisi çok zor sorunlara yol açmaktadır. Neredeyse her gün, bir hükümet yetkilisi televizyonlara çıkıp, sonu ‘cek-cak’ ile biten konuşmalar yapmakta. Oysa on dokuz yıldır kesintisiz iktidarda olan bu siyasi kadroların, sanki yeni iktidara gelmiş gibi, bu tür konuşmalar yapması, vatandaşlarımızı daha üzmekte ve karamsarlığa itmektedir.

 

Kısa adı EYT olan, Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca vatandaşımız da, bırakın sorunun çözümünü, kendilerine ‘türedi’ denilmesi karşısında haklı olarak üzüldüler ve derin bir hayal kırıklığı yaşamaktalar. Dolar ve Euro başta olmak üzere, yabancı para birimleri karşısında kar gibi eriyen ve değer kaybeden paramızın bu durumu ise, bizlere korkunç zamlar olarak geri dönmektedir. İşsizlik ordusuna her yıl eklenen yeni yığınlar, enflasyonun sadece cebimizi değil, mutfağımızı yangın yerine çevirmesi, ivedi olarak çözüm bekleyen sorunların başında gelmektedir. Devlet dairelerine işe alımlar, liyakat esasıyla değil, maalesef torpil ile, ahbap çavuş zihniyeti ve çıkara dayalı ilişkiler ile yapılmaktadır.

Arakan ve Filistin başta olmak üzere, dünyanın birçok farklı bölgesinde, Müslüman kardeşlerimiz, türlü zulümlerle karşı karşıya iken, iktidar kadrolarının ciddiyetten uzak ve cılız tepkiler göstermesi, üzüntümüzü daha da artırmaktadır’.

 

YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE TALİBİZ

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, şöyle devam etti:

‘Hak ve Adaleti esas alan, ahlak ve maneviyat anlayışıyla, bölgemiz ve ülkemizi daha bayındır ve mamur hale getirebilme noktasında, aziz milletimizle beraber, el ele gönül gönüle vererek, güç ve gönül birlikteliği yaparak, sorunların kalıcı ve köklü çözümüne talibiz. Devletimizin tüm kademelerinde, ‘şeffaf, dürüst ve hesap veren’ bir anlayış ile, halkımız ile beraber, herkesin ve her kesimin bilgi ve biriminden yararlanarak, ülkemizi yeniden bir kalkınma hamlesiyle buluşturma şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, tüm vatandaşlarımızı Milli Görüş gemisinde buluşmaya davet ediyoruz.


Milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşip, kenetlenmek için, kardeşlik zincirine yeni halkalar ekleyebilmek ve insanı esas alan politikalar üretebilmek için, tüm vatandaşlarımıza kapımız açıktır.

 

Milli Görüş lideri, Türkiye sevdalısı, büyük devlet adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın, siyaset hayatı boyunca elde ettiği bilgi, birikim ve öngörüleri, sadece bizim değil, tüm Türkiye için, son derece yararlı ve adeta bir başvuru kaynağı değeri taşımaktadır.

İl Teşkilatı Olarak haftalık Yürütme Kurulu toplantılarımızın yanı sıra, çok yönlü çalışmalarımıza, tüm teşkilat mensuplarımızla beraber devam etmekteyiz. Bizim öncelikle hedefimiz, gönüllere girebilmektir. Zaten gönüllere giremeyen bir siyasi partinin, sandıklardan çıkabilme olanağı yoktur.

 

Kur’an ve İslam’ın nuruyla yetişip, hayata atılmış, şanlı tarihimizle iftihar eden, maneviyatımızdan kaynaklanan temel değerlerine bağlı, her türlü taklitçilikten uzak ve sorumluluğunun idrakinde olan tertemiz ve şuurlu nesiller yetiştirmek, hepimizin boynunun borcudur.

 

Allah kısmet ederse esnaf  ve ev gezileri mahalle köy ilçelerimizi her tarafı gezip partimiz hakkında çalışmalarımızı anlatacağız üye toplayacağız  el birliği ile  Çiftçimizin esnafımızın,memurumuzun,sağlıkçılarımızın ,emekçimizin ,yaşlımızın emeklimizin gençlerimizin,Engelli kardeşlerimiz ve  yetimlerimizin  mazlumumuzun fakir fukaramızın  her  zaman her kesimin yanında olup sesi olacağız  insanlığa hizmet için hizmet edeceğiz" diye konuştu.

"KADINA ŞİDDETİ KINIYORUZ"

Kadına şiddet konusunda da hassas bir parti olduklarını ve kadına şiddeti kınadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yaşar Aslan, "Kadına şiddeti kınıyoruz  bacılarımızın kadınlarımızı kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız dürüst siyaset yapacağız" dedi.

 

"DİYARBAKIRIMIZIN KANAYAN YARALARINA MERHEM OLACAĞIZ"

Diyarbakır'ın kanayan yaralarına merhem olacaklarını söyleyen Başkan Yaşar Aslan , Diyarbakırımızın kanayan yaralarına inşallah merhem olmaya çalışacağız. Diyarbakırımızı insanlık şehridir evliyalar  sahabeler şehridir bu güzelim ilimize hizmet etmek boyumuzun borcudur herkesimi davet ediyoruz partimize ve bir çay kahve içmeye sorunların çözüm adresi Yeniden Refah partisi olacaktır inşallah devraldığımız bayrağı çok daha yukarılara taşımak, birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın"

 

Rabbim, başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün İslam âlemine, hayırlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek nasip eylesin’.diye konuştu.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

 




ETİKET :   Genel Başkanlığını merhum başbakan Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı

Tümü