Yeniden Refah Partisi’nden Ticaret Borsası’na ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Ticaret Borsası’na ziyaret

20:05:51 | 2021-12-12

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan ve il başkan yardımcısı Mehmet Hafız Kayır, Mustafa Şenol ve Yenişehir ilçe başkanı Recai Adıgüzel ile birlikte Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’i ziyaret etti.

Ziyarette iki başkan yerel siyaset ile değerlendirmeler yaptı. Özellikle son günlerde meydana gelen fiyat artışları üzerinde duruldu. Başkan Yeşil; piyasada hiç bir gıda maddesinde sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, perakendeci ve toptancı da yeteri kadar malzeme bulunduğunu söyledi. Yeşil, Fiyat artışının doların değer kazanmasından dolayı meydana geldiğini sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Partisi il Başkanı Yaşar Aslan ise, Fiyat artışının asıl nedeninin üretim, istihdam, ihracat sisteminden vazgeçilmesinden dolayı oluştuğunu belirterek, “İktidar ithalat ve borçlanma ile ekonomiyi krize sokmuştur. Aşırı borç ve faiz dolara olan talebi artırmış ve bunun sonucunda dolarak artmış, Türk lirası aşırı derecede değer kaybetmiştir. Bu krizden kurtulmanın yolu Erbakan Hocanın yaptığı gibi sanayileşerek üretimi artırmak, işsizliğe çare bulmak ve ihracat yapan ülke haline gelmektir. İşte biz bunu yaparak ülkeyi refah ve zenginliğe ulaştıracağız” dedi.




ETİKET :  

Tümü