Yıldız’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yıldız’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

17:56:24 | 2022-01-10

İş adamı Yunus Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


İş adamı Yunus Yıldız; doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.
Mesajında basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan İş adamı Yunus Yıldız, gazeteciliğin fedakârlık isteyen, zor şartlar altında yapılan önemli bir meslek olduğunu belirterek, "Yerel yönetim ve merkezi yönetimle milletimiz arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir.
Günümüz bilgi çağında zor şartlar altında kamu görevini yerine getiren basın çalışanları, geçmişte olduğu gibi bugün de çok önemli bir yere sahiptir. Bir fedakarlık mesleği olan basın sektöründe özellikle yerel yayın organlarının özverisi takdire şayandır. Çalışanların çok sevdikleri mesleklerini her türlü olumsuzluğa rağmen icra etme gayretleri ile basın-yayın organı sahiplerinin iş yerlerini ayakta tutma mücadeleleri birleştiğinde, kazanan ilçemiz ve ülkemiz olmaktadır" dedi.
Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumun daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ilimizin ve ilçemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle basın mensubu değerli arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, kendilerine hayatlarında mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum" dedi.




ETİKET :  

Tümü