BÜTÜN ZORLUK VE SIKINTILARIN ANAHTARI, RABBİMİZ’DEDİR

D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, Miraç Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

18:55:43 | 2023-02-17

Bütün dünyanın zor bir dönem yaşadığını, ülke olarak da bir hayli zor bir süreçten geçtiklerini belirten İş Adamı Ferman Zaman, mesajında şunları söyledi:


‘Son üç yıldır, bir hayli güç bir süreç yaşıyoruz. Bütün dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemiden sonra, ülkemizin birçok noktasında yaşanan orman yangınları, sel baskınları, uçak kazaları ve madenlerimizde meydana gelen iş kazaları nedeniyle, bir hayli can kayıplarımız oldu. Bunun yanı sıra, daha önce Elazığ ve son olarak Kahramanmaraş merkezli iki ayrı deprem hadisesi yaşadık. On binlerce insanımız hayatını kaybetti. Yüz binlerce aile, evlerini terk ederek, başka şehirlere nakledildi. On binlerce insan yaralanırken, binlerce bina tamamen yıkıldı, bir o kadarı hasar gördü ve kullanılamaz halde.


Allah Teala; koruyandır ve O; Merhametlilerin En Merhametlisidir.
Bizler mübarek Cuma günü ve mukaddes Miraç Kandili dolayısıyla, iki ayrı sevinç ve bayramı bir arada yaşayacağız. İki cihan güneşi şanlı Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) şahsında insanlığın önüne açılan bir yükseliş ufku olan Miraç, insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.
Depremlerde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, Cenab-ı Allah’tan rahmet, tedavi altında olan yaralılarımıza, acil şifalar diliyoruz.


Mukaddes Miraç Kandili’nin, vatanımız ve İslam âlemi başta olmak üzere, bütün insanlık için huzur, esenlik ve kurtuluşa vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, bütün İslam dünyasının Miraç Kandilini en kalbi dileklerimizle kutluyoruz’.




ETİKET :  

Tümü