YRP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Semih Yıldırım halkın ilgisiyle karşılanıyor

Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır’ın Yenişehir Belediye Başkan adayı Semih Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir ilçesini adım adım dolaşıyor. Gördüğü her ilgi ve sevgi, Yıldırım'ın samimi ve yakın duruşunun bir yansıması gibi. Her adımıyla halkın içinde olan Yıldırım, sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak halkın yanında olduğunu gösteriyor.

12:13:32 | 2024-03-06

Son olarak, Yıldırım'ın tüm coşkusunu ve enerjisini yansıtan bir ziyaret, Yenişehir'in Tılham köyünde gerçekleşti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, onların sorunlarını dinleyip not alarak, samimi bir diyalog kurdu. Halkın ilgisi yoğun oldu ve Semih Yıldırım'ın köylüleriyle bir araya gelmesi büyük memnuniyetle karşılandı.


Ziyaret sırasında köylülerin ilgi göstermesi ve sıcak karşılaması, Yıldırım'ın enerjisini daha da arttırdı. Çay ve pasta ikramlarının yapıldığı bu samimi buluşma, vatandaşların sesini duyurmasına olanak tanıdı.
Bir köylü, "Emekliyim, geçinemiyoruz. Hayat şartları çok zor, pahalılık almış başını gidiyor. Hizmet yok, sadece çıkarları için çaba gösteriyorlar. Sizin gibi gelip bizlerin dertlerini soran, sorunlarını dinleyen yok. Seçimden seçime değer kazanıyoruz, ondan sonra unutulup gidiyoruz. Bizlerin sorunlarını dinlediğiniz için size çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın, size de oyumuzu ve oylarımızı vereceğiz. Bugüne kadar beklentilerimizi çözen olmadı, bu saatten sonra da beklentimiz yok." sözleriyle Yıldırım'a duygusal bir şekilde destek verdi.


Semih Yıldırım ise şunları söyledi: "Değerli büyüklerimizin ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Onlar için seçilirsem, seçilmesem de asla unutmayacağım. Kendilerine elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Çok şükür, böylesi değerli büyüklerimi ziyaret edip destek istedim, beni de kırmadılar. Sağ olsunlar, hatıra fotoğrafı çektik." dedi.

 


Semih Yıldırım'ın samimi ve halkla iç içe bir şekilde yürüttüğü seçim çalışmaları, Yenişehir ilçesinde büyük bir heyecan ve umutla karşılanıyor. Halkın desteği ve ilgisi, Yıldırım'ın seçim sürecinde daha da güçlenmesine vesile oluyor.

 




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Yenişehir Belediye Başkan adayı Semih Yıldırım

Tümü